Faktas kaip blynas....

Faktas kaip blynas…

Kodel,visad kai sakai zmouciui teisybe ,jis visada itariai i tave ziuri ir nepasitiki,o kai kabini makaronus ant ausu issijuoses,tada tiki,nors juokis iki nukritymoMirkt

veido ishraishkas sumaishei gal arba daznai meluoji ("makaronus kabini&quotMirkt.

Zakon PODLASTI

Tame ir dalykas,kad nemeluoju,jei jau ko nenoriu sakyti,tai geriau nutyliu ir tiek.

visada tiesa yra skaudesne ir zmogus tiesiog nenori ja tiketi Nekaltas o kai meluoji,shneki grazius zodzius ir t.t.,Moteris ar Vyras is kart patiki.paprasciausiai jie girdi tai,ka ir noretu girdeti Taip

kodel kai as skau kad cia noriu susipazinti o ne psihologiniu sprendimu burelis visos ateinacia ir skundzias blogu gyvenimu =-)))

bet kai kam patinka kai makaronus kabina

rejskia geriau moki meluoti, negu tiesa sakyti Šypsena na taj go on toliau daryti ta, kas geriausiaj sekasi Mirkt

TaipTaipTaipTaip tik meluoti negrazu

cia taip visada yra,jau isitikinau Šypsena meluodamas,matyt,idedi daug entuziazmo.aisku,kalbu as apie nekalta mela Laimingas zinau negrazu meluoti, Ne Ne Ne bet…

todel, kad mergos yra durni sutverimai. Šypsena

vaikinai niekuo neatsilieka ir lygiai tiek pat jiems gali kabinti makaronus.ir kodel gi jus busite tokis kategoriskas???

Geriau karti tiesa,nei saldus melas!Šypsena

Gerai

negi dabar pradesiu tau irodinet, kad panos yra durni sutverimai… taigi cia diskusija bus labai ilga. as paprasciausiai parasiau ka galvoju… nesuprask mane neteisingai, as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu. mano manymu uztenka, kad jos vyras (ar draugas) protingas.

Cha cha Gerai

vaje vaje,net koktu darosi nuo jusu,vyru,tokio kategoriskumo. Nežinau gerai skamba: as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu…che che che… Šypsena na,aciu bet man nereikia nieko irodinet,nes nebutu ka irodineti . Ne Ne Ne deja,tiek vaikinu,tiek merginu yra tam tikras procentas kvailu,bet tikrai ne visi ir ne visos. Angelas

Tai vienas is keistu gyvenimo desniu!Juokiasi

tu is dalies teisi. bjaurios daznai buna ne tokios ir kvailos… tik vat tas protas vistiek isvaizdos trukumo nekompensuoja…

[quote]
jurgute11 rašė:
vaje vaje,net koktu darosi nuo jusu,vyru,tokio kategoriskumo. Nežinau gerai skamba: as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu…che che che… Šypsena na,aciu bet man nereikia nieko irodinet,nes nebutu ka irodineti . Ne Ne Ne deja,tiek vaikinu,tiek merginu yra tam tikras procentas kvailu,bet tikrai ne visi ir ne visos. Angelas