Kodel,visad kai sakai zmouciui teisybe ,jis visada itariai i tave ziuri ir nepasitiki,o kai kabini makaronus ant ausu issijuoses,tada tiki,nors juokis iki nukritymo
visada tiesa yra skaudesne ir zmogus tiesiog nenori ja tiketi o kai meluoji,shneki grazius zodzius ir t.t., ar is kart patiki.paprasciausiai jie girdi tai,ka ir noretu girdeti
negi dabar pradesiu tau irodinet, kad panos yra durni sutverimai… taigi cia diskusija bus labai ilga. as paprasciausiai parasiau ka galvoju… nesuprask mane neteisingai, as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu. mano manymu uztenka, kad jos vyras (ar draugas) protingas.
vaje vaje,net koktu darosi nuo jusu,vyru,tokio kategoriskumo. gerai skamba: as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu…che che che… na,aciu bet man nereikia nieko irodinet,nes nebutu ka irodineti . deja,tiek vaikinu,tiek merginu yra tam tikras procentas kvailu,bet tikrai ne visi ir ne visos.
tu is dalies teisi. bjaurios daznai buna ne tokios ir kvailos… tik vat tas protas vistiek isvaizdos trukumo nekompensuoja…
[quote]
jurgute11 rašė:
vaje vaje,net koktu darosi nuo jusu,vyru,tokio kategoriskumo. gerai skamba: as tikrai nieko pries kvailas panas neturiu…che che che… na,aciu bet man nereikia nieko irodinet,nes nebutu ka irodineti . deja,tiek vaikinu,tiek merginu yra tam tikras procentas kvailu,bet tikrai ne visi ir ne visos.