Fake plastic trees
Taip gal truputi persudziau su spalvu ryskumu (norejau isryskinti atspindzius vandenyje), bet man grazu Taip, gal horizontas truputi kreivas, bet…
gražu
Labai gražu, bet tikrai kliūva horizontas ir dešiniausią namuką patarčiau nukirpti.
man tik tas kreivumas kliūna o šiaip gražu
grazu, tik patiesinti reiketu
pagyrimai ir pastabos jau issakykytos. koks cia islaikymas buvo, kad vanduo toks lygus?
Man tas violetavas atspalvis labiau patinka
Tas violetinis atspalvis yra pats slyksciausias dalykas kuriam slopinti net filtrai naudojami
labai atpybiskai ir svelniai,grazu
Tikrai blogai kad horizontas kreivas. Ir kadravimas… virsaus ir apacios tiek pat “centras” noretusi truputi skirtumo. Siaip pats vaizdas tikrai grazus.
Aciu Siaip prikabinau foto ir ta pati vakara ismokau islyginti horizonta
Myliu simetrija, todel vandens ir medziu proporcija man tinka
Jokiu islaikymu cia nera
Visas Bohinj ezeras lygus kaip stiklas. Spalvu myletojus kvieciu uzssukti i mano dienorasti. Bandziau vakar prikabinti dar viena foto, bet tureciau 1/3 jos nukirpti, kad tilptu viskas, ka noriu parodyti
Kirpk vandenį (arba medžius), tiesink horizontą, tada žiūrėk ar kabina. Ir vandens sąntykis su dangumi vienodas gerai, kai, pati sakei, norima pabrėžti proporciją ar simetriją, o dabar to nėra.
o kur tu ta horizonta matai ?
labai :}
Spalviškai , kompozicijų manau buvo galima daug įvairių padaryt, šita taip nesižiūri.
aha, grazu, ir man tik horizontas kliuna