f1 ne per tv

f1 ne per tv

na teko man tokia laime pabuvot britanijos grand prix, tai sakau pasidalinsiu savo ispudzias… na zinot tai buvo viena is fainiausiu mano gyvenimo dienu… gal ir keistai atrodo, esu mergina, bet dievinu toki gan vyriska sporta… bet nieko nera malonesnio mano ausiai, kaip bolido variklio gausmas… buvo nuostabi diena… ir zmones nevaziuokit jus taip ant to Ralfo (visgi Shumacheris irgi!)Flirtas

Lbai išsamiai tu čia įspųdžiais pasidalinai…

kad jau pradejai tai pasakok placiau. kad tai nuostabiausia diena gyvenime dar nieko nesakoMirktCha cha

kaz kaip ispudziu mazoka tokiam laimingiausiam gyvenimo ivykiui …Kietas

na sakau, gal niekam neidomu…jei idomu tai mielu noru papasokiu daugiau… tai va nuvaziavom sekmadieni anksti ryta i silverstonak, tokia nieko dienike buvo, visi lietaus tikejosi, bet kaip ir visai silta buvo… apejom apie trasa, susiradom geriausia vieta kur atsisesti (netoli isvaziavimo is box’u ) taip visur aplinkui buvo dau visokiu parduotuvikiu, su komandu atributika, ir kieviena komanda turejo savo kameli, kur buvo naujausios masinos sustatytos, bolidai taip pat… na viskas prasidejo, nuo lektuvu pasirodymo, veliau paprastu masinu lenktyniniu paradas… kol pagaliau praseidejo pacios lanktynes! is pradziu praveze visus lenktyninkus per trasa, tada apsilimo ratai, ir pagaliau pacios lenktynes… viska taip pat galejai stebeti ir per teliko skreen’a, taip par jei turi ausines gali radija klaustis su komentarais… na bet nieko nera malonesnio kaip tas garas kai pravaziuoja bolidai, tiesiog per visa kuna pereina… mhhh… tai patikekit taip staigiai praejo tos pusanrtos valandos kad siaubas… nespejau nei pajusti… o buvo taip faina! kitais metais jei tik bus galimybe tikrai nepraleisiu, ir siulau kas turi talimybe padaryti ta pati…Taip