Eyes Adrift (we were in Nirvana)

Eyes Adrift (we were in NirvanaGėlė)

Nirvana mirė, bet likę nariai dar visdėlto kažką kuria. Daugelis tikriausiai žino apie Deivo Grohlo pakankamai sėkmingą projektą - Foo Fighters, kiek mažiau žinoma yra Kristo Novoseliko - Eyes Adrift. Grupę sudaro Curt Kirkwood (gitara, vokalas), Krist Novoselic (bosinė gitara, vokalas) ir Bud Gaugh (būgnai). Kaip sako patys nariai jie groja rock’n’roll. Muzika pakankamai rami, lengva, panašumų su Nirvana beveik nerastaNe. 2002 išėjo jų debiutinis albumas taip pat pavadintas Eyes Adrift. Manau Nirvanos fanams bus įdomu pasiklausyti. Čia galite parsisųsti koncertines albumo versijas:

http://www.wohlers.org/adrift/sfeyes/
http://www.wohlers.org/adrift/phxeyes/

aciux ,kad parasei adresiukus

Nėra už ką, malonu, kad nors vienas žmogus pastebėjoFlirtas

Aciu, paklausysiu. Laimingas

Beje, dar buvau nepastebėjęs, jog Curt Kirkwood anksčiau buvo Meat Puppets sudėtyje, kuri grojo kartu su Nirvana per koncertą Nirvana (1994)MTV Unplugged In New York

Čia oficialus Eyes Adrift saitas (damn… koks Krist Novoselic senas atrodo…Apakęs ) :
http://www.eyesadrift.com/

Gal kas nors klausėt šios grupės? Kokios nuomonės?Nustebęs Man asmeniškai patiko Inquiring Minds, Alaska, Solid… šiaip visai nieko klausosi visi gabalaiKietasTaip

Muzika, tai liuxGerai bet Novoselic’as jau diedelisCha cha Tikrai labai pasenęs atrodo…Mirkt

Buvęs "Nirvana" bosistas Kristas Novoselicas pareiškė, kad nutarė "palikti muzikos industriją". Ši žinia buvo išplatinta oficialiame atlikėjo interneto puslapyje, kur rašoma, kad jis yra nusivylęs savo paskutinio projekto "spinART" įrašų platinimu ir nelankomais pasirodymais klubuose, todėl atsiduos savo aistrai siekti karjeros politikoje.

Tiesa, C. Novoselicas sako, kad jis atsisako ne muzikos, o tik muzikos verslo. Ateityje muzikantas ketina dirbti su "Eyes Adrift" gitaristu Curtu Kirkwoodu ir eks-"Sublime" būgnininku Budu Gaughu. Tačiau likusias jėgas 38 m. bosistas skirs artėjantiems 2004 m. vietos rinkimams JAV.

http://www.omni.lt/