ex mergina

ex mergina

ka galite patarti jau keleta menesiu nemaciau savo ex ir viena karta nesenai buvome susitike ir ji nam vel paliko ispudi,mes issiskyreme kaip cia pasakius baigeme ir tiek tai vat ar vertetu vel bandyti laime?

I ta pacia upe antra karta neibrisi…
Bet pabandyti vertetu, nes nieko neprarasi Mirkt

Drasei bandyk drasei ir as ja maciau yspudis nepakartotinasŠypsena

jo jo - ka gali zinoti gal naujam jos biciukui ragus iklijuosi - Gerai

zodziu - jei rimtai tai nesamones pradeti po keliu menesiu - jei issiskyret ir po keliu savaiciu peace nebuvo - vsio pamirsk - nes vargai tik prasides, o ir pasitiket nevertetu Taip

ajei ji tau labai patiko,tikrai patarciau pabandyti atgaivinti santykius…gal per tuos kelis menesius abu pasikeitete ir dabar viskas bus kitaip…

ne ne ne - jokiu - pagalvok del ko issikyret ir kas buvo iniciatorius - visai tai gali pamirsti tu, bet niekada nebusi tikras del kitos puses…

ot reikalus kitiems gadinu Kietas bet patys patarimu prasot Šypsena

jo… man tas pats buvo pries menesi gal… tik skirtumas tas, kad mano ex gyvena tiesiai pries mane [; toj pacioj laiptinei… vienu zodziu su ja labai negraziai issiskyrem bla bla… ir po to kazkaip pora dienu pabuvom dviese ir as supratau, kad as ja vis dar myliu… zinai, visi tie jausmai sugryzta ir bla bla… tada as sugalvojau, kad reikia viska atnaujit… bet ji nesutiko, tipo pasiule likt tik draugais bla bla, kad mane tipo myli tik kaip drauga… ir tada as supratau, kad taip yra ir geriau… nes speju, kad jei susitaikytume, tai po kiek laiko prasidetu vel visos tos pacios *pimp…*nios, kaip ir anksciau… nes mes jau karta buvome susitaike… va
todel, nepatarciau tau su ja taikytis vel, turint omeni, jei tau kasnros jos elgsenoje labai nepatiko ir t.t ji nepasikeis… veliau kogero pradesi gailetis… geriau dairykis po naujus medziokliu plotus, kaip as [;
sekmes!

Kalbi apie save. O kaip ji- jai suzadinai sirdy anksciau rusenusia kibirkstele? Gali bandyt, bet daug ko nezinodamas gali nusvilt. Bet vel- nebandes nieko neturesi. Sekmes Taurė

Laimingu startu.

ugu… pritariu… kokis 1000% Cha cha

ant to pacio greblio…vel lipi…vertetu pagalvot kodel isikyret…Aš nekaltas gal tos priezastys pades apsispresti?Aš nekaltas
sekmesCha chaLabas

siaip tai ne per seniausiai buvome susitike kaip sakiau, tai vat siaip tai ji man paskambino tada,o kaip kiti po 3kartus issiskyria ir vel susitajko,vistiek jai drajgavom tai yra ir geru + pvz:kad vienas kita pazystame ir galime savo klaidas istaisyti per pora menesiu vistiek pagalvojau del ko issiskyrem,gyveni ir is klaidu tigi mokaisiŠypsena

jei ji tikrai patinka bandyk, bet atmink kad ji jau bus ne tokia bet jei tau ji vis vien patinka ir tu linkes butai taikstytis su jos pasikeitimais, siek jos ir gyvenk su ja laimingai.

cia reiktu vadovautis ne tik jausmais… gerai pagalvok kas tave siutindavo… prisimik kas buvo ne taip, ir realiai pagalvok ar imanoma tai pakeisti… prisimink uz ka ji pykdavo? sugebesi to atsisakyt? jei taip sviesa zalia Šypsena sekmes