Ex-it klubas Kaune

Ex-it klubas Kaune

Gal kas esat buve tam klube ir gal kas zinot kur yra jis.Nes as laimejau pakvietima i ji.

Kaune prie rotuses aikstes…Šypsena

Nu ne tikrai as nezinau pagalvok ar neapsove taves … Angelas

Aha,esu buwus Šypsena Eik i http://www.exit.lt

****iniausias kauno klubas, bbd kas ten per aupsauginiai ir jei nera 18-os tai tik iki 22:00 gaidys ten o ne klubas

shiaijp jis yra prie rotushes bet galiu pasakyt nieko ten doro ~[;

ai debiliska tema,

vietoj senosios "gerosios" BaisuBaisu Nirvanos!

Klubas, kaip klubas… Visiem niekada neįtiksi… Nu bet man ten patinka…

Siaip nors man nera 18,bet kuo ramiausiai ileidzia,iki 22 net nesu buvus,gi ten 13-meciai renkasi Juokiasi…Gal tamsteles siaip ten nenori leisti,ne del amziaus…Nes mano net ganetinai jaunai atrodancius draugus suleidzia tai nzn kaip cia Nekaltas O be to tai,kad apsauga gera,dar nereiskia,kad klubas blogas…Mano nuomone tai yra atvirksciai.Laimingas

exit… Gerai children party penktadieni iki 10 Blogai

girdejus apie toki ar kazkokiu panasiu pavadinimu,bet as bne akuniete tej negaliu pasakyt kur jis yra

Ish pat pradziu ten buvo visai nieko,bet dabar smurfynas pasidare…Blogai

gali ir neieskot nieko gero ten nera.ne tik kad kinder garden ten renkasi bet ir muzika leva.LEVA!

na kai dar nirvana buvo tai eidavau, bet dabar atsiliepimai tai pzdc ziaurus, face control pasidare kazkoki ziauru, gal sestadieni ir px ten, bet aisq ileis jei tau daugiau nei 18, todel jau geriau varyti i kolegas, combo ar opus, na ten bent jau gali normaliai alaus ishgert dar ka, nera mazvaikiu 12-meciu, jautiesi kaip zmogus, o ka tame exite veikt, atsisedi pries staliuko rukai rukai 3 is eiles, uzpisa rukyt eini mergu ieshkot, visos pacukes, tada is sielvarto eini is ten prisigert

na, taip - tie, kas klauso lengvaja(POP) muzika - ten gali ir nepatikti… didelis LOL.

o del face control - jeigu esi plikas, apsirenges isheiginiais treningais, atrodai kaip urlaganas, urlius, cegas, gucius ir t.t. Mirkt

• tai savaime aishku, jog taves ten neileis. Ir ne klubas chia kaltas - o tu.

ne tik apie zmogaus isvaizda kalba eina, del to bent jau man jie neturi priekaistu, bet blt ateini paemes alaus tai pzdc jau, prie pazymejimo kabinas kaip duxai, pazistamas ejo su tarptautiniu moxleivio pazymejimu tai tie asilai net nesuprato ir todel neileido jo, blt isipisinejimas pas apsauginius auksciausio lygio: "jei kas nepatinka klausimus rastu pateik" man tai geda ten vaiksciot, be to banglu prisede belekiek, dar nirvanoj gera vaizdeli atsimenu, sedi kazkokia bangle ir klube kazka i savo dienorasti ar ka tai kazka vis raso, va kas ten eina i tokius klubus

TaipTaip sutinku Laimingas

[quote] na kai dar nirvana buvo tai eidavau, bet dabar atsiliepimai tai pzdc ziaurus, face control pasidare kazkoki ziauru, gal sestadieni ir px ten, bet aisq ileis jei tau daugiau nei 18, todel jau geriau varyti i kolegas, combo ar opus, na ten bent jau gali normaliai alaus ishgert dar ka, nera mazvaikiu 12-meciu, jautiesi kaip zmogus, o ka tame exite veikt, atsisedi pries staliuko rukai rukai 3 is eiles, uzpisa rukyt eini mergu ieshkot, visos pacukes, tada is sielvarto eini is ten prisigert

[/quote]

Pala…Tai jeigu nesi buves normaliai tai nekalbek…Nes ko jau ko,o 12-meciu,kituose klubuose tikrai zymiai daugiau…Jau apie koki Opus tai patyliu isvis…Ir tikrai…Labai jau aiskiai cia parodei,kad nesi buvesŠypsena…Ir beje butent exit budama pasijauciu kaip zmogus…Ir forsu nera tiek,kiek kituose klubuose ir apsauga…bent jau mustyniu nebuna Baisu O siaip ten zmones ateina pasilinxmint…Pasitusavot o ne vieni i kitus paziuret,kaip pvz Combo ar Kolegos…Nzn,man ten patinka,ir labai daug zmoniu zinau,kuriems ten irgi jega…O cia aisku kiekvienas gali tureti savo nuomone,tik vienas pastebejimas…Norint susidaryti nuomone reikia pirma apsilankyti…Tai va,join us Mirkt
P.S. banglams nepriklausau Juokiasi