Eurovizija

Eurovizija

Visdelto vakar talentas nugalejo logika ir matematika .Uz graika-grazuoli turejo balsuoti 50% europieciu(moterys) ir 3-5% vyru(gejai),minimum gaunasi 53%,taciau nei politika ,nei matematika negalejo pastoti kelio talentui.
Na o uz lietuvius mes dar pasididziuosime ,jei vyks konkursas “euro restorano daina”(vizija)Juokiasi

Nuostabus Ruslanos pasirodymas Taip Jau po pusfinalio sakiau, kad ji realiausia pretendente i pergale Gerai
Padovanojo gera shou ziurivams ir puikia nuotaika man Šypsena

O MAN PATIKO Monako atstove,o kitiems matau ne,todel i finala nepatekoLiūdnas

taip ukrainieciaiGeraiTaip

tik man kazkaip atrodo, jei lietuviai butu kazka panasaus padare (kaip Ukraina), tai visi butu sake - oij, laukiniai, jie nieko kito ir nesugeba…!! zodziu, nors man ir patiko Ruslanos pasirodymas, bet pats Eurovizijos principas islieka - politiniai sumetimai.

Man susidare toks vaizdas, kad pirma karta konkursa laimejo ta daina, kuri patiko praktiskai visiems ir nusiminusiu neliko Gerai

Manau cia nesi teisi - Ukraina nera kazkoks strateginis politikos vienetas, bet balsavo uz ja dauguma saliu…
Latviai irgi nebuvo - tiesiog tai nepriklause nuo politikos. Nors dalis tiesios nera, kaimynams bent is mandagumo visi kelis balsus skyre Taip

man asmeniskai nepatinka eurovizijos muzika,labai jau nuobodu,vakar net uzmigau nesulaukliau finalo.Jau geriau ziureti fabrikazviozdŠypsena

aš ir buvau už Ukrainą…Taip
Gerai pasirodymas…GirtasCha cha

as truputi ne taip parasiau. as irgidziagiuosi, kad Ukraina laimejo. bet kas buvo pusfinalyje, tai man nepatiko. kai visi balkanai buvo isrinkti, tai argi cia ne politiniai sumetimais taip buvo padaryta…??

Ukraina ne tokia jau zinoma pasaulyje salis,skurdi,bet pasizymi nuostabiu gamtovaizdziuŠypsenaLabai dziaugiuosi,ju sekme. Ir visai nekvepejo politizmuŠypsena.Labai saunus buvo ju sou, atspindintis ukrainos folklorine dvasia.Mano nuomone,ju pasirodymas nustelbe visu kitu sou.Šypsena

taigi ir parasiau, kad kalbejau ne apie ukraina!Kietas

Visumoje visos salys elgesi stereotipiskai Taip, visos kazkiek balsu atidave savo kaimynams Cha cha Nieko nuostabaus, nes is esmes juk kaimyniniu saliu ir folkloras ir siaip muzikinis skonis daznai yra panasusŠypsena Gal siek tiek politikos ir yra, bet komentatoriai per Eurovizijos konkursa isties gadino visa koncerta savo komentarais - persistenge, visiskai supolitizave si konkursa Cha cha
Nors pastebejau ir kai kuriu Siaures saliu prisitaikyma prie sio konkurso - jie rinkos labiau pietieciams budingas dainas - velgi strateginis ejimas, kad itiktiCha cha
Kazkur jau rasiau, kad jei ketinama nugaleti, neuztenka graziai sudainuoti “Du gaideliai”, reikia is to padaryti shou, paruosti atitinkama strategija - lietuvaiciams dar reikia to pasimokytiTaip
Amberlife, kad ir koks nestiprus jo balsas buvo pasirodymo metu, bet tikrai stipresnis uz Rusijos atstoves Cha cha, tad nebutu “praskrides”Šypsena

uz Klp Šypsena

Puikus pastebejimasCha cha mano akimis ziurint ir mano ausimis klausant, tai tiek Amberis, tiek Bavarai, tiek Kucinskas geriau pasirode uz Lina ir Simona - visi jie klaipedieciai, todel pajutau kazkokia Klaipedos diskriminacija tame atrankos konkurselyje Šypsena Jei butu pasirodziusios Mango merginos taip pat butu parode puiku shou Mirkt

O man Taja su Merlinais patiko ir ka?

kaip nekeista, bet siemet tikrai nubalsavo uz normalia daina, normalu sou.
Nu va uz ka Rusija tiek tasku prisirinko, tai jau tikrai"tokia politika"Nekaltas

Bl, o kodel MALTA ant ledo paliko, tikrai galejo i 5ketuka…

o Monako kaip atlikeja liko nepastebeta?