Visdelto vakar talentas nugalejo logika ir matematika .Uz graika-grazuoli turejo balsuoti 50% europieciu(moterys) ir 3-5% vyru(gejai),minimum gaunasi 53%,taciau nei politika ,nei matematika negalejo pastoti kelio talentui.
Na o uz lietuvius mes dar pasididziuosime ,jei vyks konkursas “euro restorano daina”(vizija)
tik man kazkaip atrodo, jei lietuviai butu kazka panasaus padare (kaip Ukraina), tai visi butu sake - oij, laukiniai, jie nieko kito ir nesugeba…!! zodziu, nors man ir patiko Ruslanos pasirodymas, bet pats Eurovizijos principas islieka - politiniai sumetimai.
Manau cia nesi teisi - Ukraina nera kazkoks strateginis politikos vienetas, bet balsavo uz ja dauguma saliu…
Latviai irgi nebuvo - tiesiog tai nepriklause nuo politikos. Nors dalis tiesios nera, kaimynams bent is mandagumo visi kelis balsus skyre
as truputi ne taip parasiau. as irgidziagiuosi, kad Ukraina laimejo. bet kas buvo pusfinalyje, tai man nepatiko. kai visi balkanai buvo isrinkti, tai argi cia ne politiniai sumetimais taip buvo padaryta…??
Ukraina ne tokia jau zinoma pasaulyje salis,skurdi,bet pasizymi nuostabiu gamtovaizdziuLabai dziaugiuosi,ju sekme. Ir visai nekvepejo politizmu.Labai saunus buvo ju sou, atspindintis ukrainos folklorine dvasia.Mano nuomone,ju pasirodymas nustelbe visu kitu sou.
Visumoje visos salys elgesi stereotipiskai , visos kazkiek balsu atidave savo kaimynams Nieko nuostabaus, nes is esmes juk kaimyniniu saliu ir folkloras ir siaip muzikinis skonis daznai yra panasus Gal siek tiek politikos ir yra, bet komentatoriai per Eurovizijos konkursa isties gadino visa koncerta savo komentarais - persistenge, visiskai supolitizave si konkursa
Nors pastebejau ir kai kuriu Siaures saliu prisitaikyma prie sio konkurso - jie rinkos labiau pietieciams budingas dainas - velgi strateginis ejimas, kad itikti
Kazkur jau rasiau, kad jei ketinama nugaleti, neuztenka graziai sudainuoti “Du gaideliai”, reikia is to padaryti shou, paruosti atitinkama strategija - lietuvaiciams dar reikia to pasimokyti
Amberlife, kad ir koks nestiprus jo balsas buvo pasirodymo metu, bet tikrai stipresnis uz Rusijos atstoves , tad nebutu “praskrides”
Puikus pastebejimas mano akimis ziurint ir mano ausimis klausant, tai tiek Amberis, tiek Bavarai, tiek Kucinskas geriau pasirode uz Lina ir Simona - visi jie klaipedieciai, todel pajutau kazkokia Klaipedos diskriminacija tame atrankos konkurselyje Jei butu pasirodziusios Mango merginos taip pat butu parode puiku shou