Eurosajungos reklama(Visi i referenduma!)
Isijunges TV jauciuosi lyg nepilnavertis,nesusiprates pilietis,kuriam per PRIEVARTA yra brukama mintis,kad be ES lietuviu tauta sulauks eskimu arba Australijos aborigenu likimo.Salia tampaxu ir dantu pastos reklamos raginimai uz ES uzima siuo metu "garbinga" vieta pirmajame trejete labiausiai paplitusiu reklaminiu klipu.Visuomet yra atvirkstinis poveikis-kuo intensyviau brukamas produktas,tuo maziau jo norisi.Ir taip yra manau ne man vienam.NEKENCIU REKLAMOS!Ir galvoju,kad daug pilieciu po tokios "terapijos" per TV neras noro sudalyvauti referandume…
reklama yr reklama
O Tau reklama daro kazkoki poveiki?
uztat laikrasciu nieks nepardavines, bo busim turtingi…
Be jokios abejones REKLAMA visiems daro didesni ar mazesni poveiki.Tik klausimas-ar visuomet toki,kokio tikisi reklamos uzsakovai.
butent
po vieno reklaminio klipo visada uzsimanau cepelinu, o ne i ES.
Taigi ir sedes tulas pilietis pries cepelinu dubeni geguzes 9-10 ir apie nieka daugiau negalvos…
Uzrakink Boba sia tema,tautieciams viskas patinka…Jiem gerai ir ner cia ko…
geda man…esu tikras tulas lietuvis, bet tos reklamos su cepelinais dar nemaciau
… ne sykio
…tik pinigus skraidancius maciau dukart…
turiu ziauru iproti tik prasidejus reklamai jungti kita kanala, o kai ju yra per 50, tai ir nepataikau
oho,naktibaldu yra! uztenka viena syki pamatyt,o ne 100 kart isgirst…
Su cepelinais ir Skamp’u Erika man nepatinka, su alpinistu - pusetinai, bet kur vestuviu siuzetas - nebloga, dar kita viena irgi nieko, bet prabegom maciau, reiktu idemiau paziuret. O apskritai buna reklamu, kur matyt ir daug kartu malonu
Nu niekaip nesuprantu, kakoj skirtum… Jei as turiu tvirta nuomone apie kazkoki dalyka, tai vargu ar kazkokios reklamos ja gali pakeisti… Jas galima ziureti kaip trumpametrazinius filmukus, jei jos yra idomios ir per daznai nesikartoja…
butent,jei jos yra idomios ir per daznai nesikartoja,o tai gaunasi,kad kaip tam Robinzonui ziurint i jura menini filma "Opiat pro more"
O man tai patiko ta bobutė su žvakide. Ta prasme važiuoja į laidotuves ir liepia visiems nelipti iš troleibuso ir važiuoti kartu.
Siandien pasipiktinau pamates reklama "Balsuok uz Europos sajunga, balsuok pries skurda". Tarsi neistojus visi eisime ubagauti, o istojus visi tapsim pasiturintys. Manau jog tokia reklama yra mazu maziausiai neetiska ir klaidinanti. Arba orientuota i liumpenus, kurie labiau vertina lozungu skambesi. Abu atvejai nedaro mums garbes…
aš manau, kad ta reklama gal ir atliks savo darbą jei su paxu suveikė visi tie jo pasvaičiojimai, tai ko apie es nesuveiks?
man tai ta reklama dzin… su bobute autobuse tai visai linksma… kitos nepatinka , bet aš - ne rodiklis
Na, taip, suveike su Paksu, suveiks ir su ES. Kas labiau blizga, uz ta ir balsuoja.
Nu ir kas? Tikslas pateisina priemones.
Badai, reklama yra toks jau dalykas, siekiantis paveikti smegenis. Ir reklamoje nera ko tiketis issamios analitines informacijos - reklama yra pagrista smarkiu ir taikliu reikiamos info sukalimu i smegenis.
Piktintis? O ko jus nesipiktinant, kada bebras perkanda rastus pavales dantis su "colgate", o "blendameda" vartojantys turi visus 7 sveiku dantu pozymius? Visa TV pilna teisingu skalbimo milteliu, kurie nepalieka jokiu demiu lyginant su iprastais (jums nekyla tada klausimo kokie milteliai papuolai "iprastu" kategorija?)
Berniukas uzvalges danonki uzauga akimirksniu ir nukabina brolio pana
Gal panagrinekime atvejus kiek kartu jus perkandote rasta issivale su "Colgate", kiek kartu milteliai nepaliko demiu arba kiek kartu jusu vaikas uzaugo per 0,5 sekundes uzvalges ‘danonki’?