Europos “Metu automobilis”
2002 m. Europos "Metų automobilio" rinkimai eina į pabaigą. Pirmadienį buvo paskelbti septyni "Car Of the Year" finalo dalyviai. Jai tapo "Сitroen C3", "Ford Fiesta", "Honda Jazz", "Mazda6", E klasės "Mercedes", "Opel Vectra" bei "Renault Megane".
http://www.delfi.lt/news/economy/automoto/article.php?id=1460756
Uz kuri balsutumete ?
Turbut uz Mazda6.
As irgi uzh Mazda 6. Nors itariu kad C3 bus vienas ish lyderiu - labai jau ji visoj europoj reklamuoja.
Niu is esmes as gal balsuociau uz vectra bet manau laimes kaip kiti raso arba c3 arba mazda
Uz Vectra - vienareiksmiskai!
cia bl kazkas, kai pasirode pirmos seskes, gincijosi kad mazda6 net nepatex i finala…
savi marskiniai arceu… taip sakant del to as uz m6… nors manau kad stipreusias cia yra MB E-klasse… ir man atrodo pardavimai kalba patys uz save…
Dizaino požiūriu Mazdai 6 nėra lygių - MB E -kažkoks (mano nuomone) nevykęs, prie Vectros reikia priprasti, na gal dar Fiesta ir Citramonas turi galimybių konkuruoti (myli Ewropeicai bobiškas mašinytes)…
Aš asmeniškai - už Mazda.
Mano variantas Honda Jazz
Pirmenybe MAZDA6
UZ MAZDA 6
Mazda 6 ir C3
OPEL VECTRA
Man dizainas labiausiai patinka mazdos
2 Mazziukas
o pabandytum ne uz opeli balsuoti
MAZDA 6
Juk reikia pagirt Mazda uzh tai kad prisimine kaip geras ir grazhias mashinas daryt…Nes po Xedos 6 buvo pamirshe…
O Lietuvoj, tai plius kokios geros kainos
Megane II Tradicija
as tai subaru impreza rinkciaus bet gaila nera sarase
nesu renault gerbėjas, bet manau šiemet megane II visus padarys
2 Pupulka
Malonu vėl išgirsti tamstą.
Aš balsuočiau už E klasę. Palyginus su ankstesniu modeliu, kur ( mano nuomone) mersas apsi_ iko sau galvą su tokiu dizainu, šitasyra visas gražus ir salonas ir kėbulas ir naujovių tiek, kad megane ir C3 kartu paėmus, neturi