European Dog Show 2005 (2005/06/3-5)

European Dog Show 2005 (2005/06/3-5)

Visa info čia: Tūsaseurodog.at/ Na, ką - metas pradėt ruoštis!.. KietasLet’s go Tulln! Taip Žvaigždė

Nezhinau-nazhinau Nekaltas Teisejai, tai Nekaltas Nekaltas

O as noreciau Laimingas Nekaltas Mirkt

a kas yra HU ir RU ??? Drovus

Hundinen ir ruden (ar kaip juos ten rashosi Cha cha) zhodzhiu Hu- kale, Ru- patinas

ash varysiu. Taip

Marianne Holm — Hansen, DK Nekaltas Nekaltas Nekaltasnu gal ir nieko Nekaltasale per pačius valstyvinius egzus Žliumbia Žliumbia ple Piktas

Tai, kad, greichiausiai, ir ash varysiu Mirkt Bet paburbet, tai reikia Cha cha

nu mano škotus tai teisėjauja net labai įdomus teisėjas iš UK. Va jau išknisau dosje: 195.184.239.210/Kennel%20Club/askthechairman.html Taip kad griekas nevažiuot - nedažnai anglai mūsų šunis čiupinėja… Cha cha

o mum sestadieni,jei nebus egzu diena pries tai - varysim Cha cha

Pamatysi, kaip bus Mirkt Gerai Cha cha Aš jau šiemet likau nenuvažiavus į Ispaniją LiežuvisO mes jau seniai nutarę važiuoti į Tulną Taip Afganams labai nebloga teisėja iš Belgijos Gerai Mes jos vyrą norim kviestis teisėjauti mūsų kurtų specializuotoje Šypsena

as tai as,bet Klassy tai 99% vaziuoja,jau kaip nors pasistengsim Liežuvis Ir ne tik afganam teiseja liux - man amerikonu ir visai nieko Nekaltas

O tai jaunime dalyvaus? Nekaltas Kas ją paruoš ir išstatys?

dar nezinau,bet greiciausia tai Kersti(Kerri tecio savininke) arba gal kas kitas… Cha cha Zinoma as noreciau ir pati varyt,bet dar isvis neaisku ar registruosiu,juk po rujos visko buna Nekaltas Jei tuo metu bus koks istorijos egzas arkitas koks kurio nelaikysiu tai vaziuoju Kietas

Paju? Mirkt Veislynas Siimline Cha cha

nea…Kersti Zoop arba Merike Moldau(Scandie Crown) Mirkt

Aaa… Reishkes sumishiau, nes ta irgi ir afganu ir kokeriu turi Mirkt

Zinom mes ja…ji taip pat puikiai pravedineja amerikiecius Šypsena

egzai Žliumbiano comments. p.s.Beja vistiek vaziuoja Gerai tikimes,kad ir jos lialius Angelas