ETS2
Saulėtekis
Olandija?
Aš dabar nepasakysiu, nes važiavau iš olandijos į čekiją. Bet čia pradžia, tai turbūt olandija dar
sveksna menulio pilnaty
galima pvz iki tos baznycios privaziuot?
Negalima šiaip iki niekur davažiuot, o ir tikslas koks?
pasventint pakabuka kad kelione butu saugi
Galetu farming simuliatoriu sujungti su siuo zaidimu ir dar yra kasybos kazkoks simuliatorius.
siaip buna kazkokiu random event? kalnu griutis, avarijos ir pan?
Nebūna. Nebent kelio susiaurėjimas vykstant remontui.
Mane labiausiai nervuoja po Skandinavija trankytis vis imdavau degalu krovinius del pinigu, bet kelis kartus palaksciau tais vingiuotais keliukais, beveik fura sugadinau, dabar nekenciu skandinavu
Tai tu su skandinavijos modu žaidi? Man ta pastoviai būna, kad važiuoju ant 110kmh, tiesus kelias kokias 10min ir tada posūkis ar šviesoforas prieky ir nespėju sustabdyt
Jeigu tiesiogine prasme norisi pist laukais, tada Kelyje II
Aha, dar naktį būna netikėti posūkiai ar sankryžos Arba būna dėl kažkokios priežasties pristabdo visa juosta (nors nėra remonto) ir vos spėji stabdyt. Tiesa, aš greičio apribojimą nustatymuose išjungiau. Bet turbūt pradžioj tik su geldom važiuot duoda, tai atsimenu tik kartą autostradoj pasiekiau 100
Nu pas mane visos trys furos tos pacios pirmos Volvo, tai Vokietijos banuose nuo kalniuko ziurek ir 130 spaudzia bet kelios baudos - 2000 euru ir vel pradedu cruise control naudot
O ar stovi gražios fyfos pakelėse?