estakada nx

estakada nx

variau valdiska kuili b5 ant estakados,reikia ta pravaryt,sakau motora is apacios Ufff su kercheriu,estakada ruskine,plaiti…blia kaip as medis prasileidau Cha cha nai tik ir ratas skyleje,bet blia iskelem su vamzdziais,aspaudziau plastika slenkscio ir nei zymes Vau! Cha cha…senstu qrwa Užsispyręs Piktas

gianni ferrari Cha cha

px juk valdiskas…argi skauda sirdi Juokiasi

kur per neta tiesiogiai kasi paziuret? dekui Šypsena

Cha cha seniai seniai, kai dar buvau niolikos ir turėjau savo pirmąją auto- kapeiką, prieš naujus variau į mišką eglutės. Užklimpau, kol vienas išsikapanojau, tai duslė išsiardė. Prilėkiau kolonkėn kur ta sunkvežimių estakada irgi, užvažiuot normaliai, pataisiau duslę ir nuvažinėjant kažkaip nuslydo priekis… teko psts daugiau, nes priek stiklas pusiau iškrito, bo stoikės papuvusios Cha cha moralas- nereik pzdnt eglučių Linksmybės

negali but

Ne

e shita, jumis plikomos juodos arbatos ceilono palaidos, 100g, ant kiek uztenka? Nekaltas Nekaltas Nekaltas man dvi dienos, ant trecios ryto baigias, jau kai beriu i trombona, reik vel nauja pacioka daryt ir dadet jau is naujo. pradedu pastebet, cia jau biski link pereboro? ar px?

^dupasauliai.com/lt/paslaugos/245-burimo-salonas-tarotau

geras

o may gad Idėja Idėja net nebuciau pagalvojas kad yra tokiu dalyku Cha cha man ju reik Girtas ru.aliexpress.com/item/5pcs-3D-Aluminum-harman-kardon-logo-Hi- Fi-car-Speaker-audio-Speaker-Badge-Emblem-with-2/32507964301.html?trac e=msiteDetail2pcDetail

gera perikupinė varkė apipisinėt žmones Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Taip

ru.aliexpress.com/item/2PCS-for-Mercedes-Benz-2015-2016-GLC-st ereo-ring-plating-four-speakers-bright-frame-decorative-frame/32671939 135.html?spm=a2g0v.search0104.6.10.nziNPq&s=p

Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

jauciu tikrai ne vienas jau yra sukroves ir issiuntes i vokietija kaip uz gera Juokiasi

Trevetas, o ko tu rusiškai šias nesąmones žiūri?

trevetas seno sukirpimo bachūras, angliškai nemoka

cu>geras klausimas…siaip as rusiskai kaip kur kas prasciau moku nei anglu Cha cha galbut tobulinu igudzius,o galbut tiesiog man poxuy Juokiasi