padiskutuokime shaunioji jaunuomene klausimu kodel dauguma jaunuju Lietuvos Respublikos pilieciu nori buti blogi, tarsi kox tai srereotipas, esi blogas, tada tu esi kaip ir visagalis, kodel vis maziau zmoniu nori buti gerais, padeti seneliams, vargshams, grazinti aplinka etc?
Galiu duoti pavizdi,isvaziuoja koks kaimo japalis dirbti i uzseni gauna kiek tai pinigu ir zinai,va as turtingas.grizta ir pradeda cia visus siuntineti.tipo as labai krutas tapauo tokiu zmoniu dabar lietuvoje yra tikrai nemazai…
Pvz. man dalampachki koks ten kultas ar dar kas, jeigu ash noriu buti blogas bunu blogas, bet jeigu noriu buti geras kitiems, niekada to neslepiu ir nesigedinu savo gerumo. Geru zhmoniu shiais laikais stinga, o ash noriu tokiu but, nes blogi paaugliai uzhauge gatves uzhpakaliais shluoja, o ash noriu dirbti gera ir gerai apmokama darba. Na turbut bishki i shona ash, bet manau esme aishki.
Geru zmogu mazuma, blogu manau daugiau… Esi blogas, turi daug pritarianciu… Kuo daugiau tau pritaria tuo geriau… Bo shiais laikaijs jei esi mazuma, tai ir gyvenimas nemielas…
poto grizta
cia kokie "kietuoliai" ir primeta zinai as blogas sokinek aplink mane arba poto tave sumus,tau negyvenimas.iseik i miesta ir apsidairyk-ADAGIO!!!
tai bet nemanau kad visa laika kiek egzistuoja gyvyne zemeje ar visatoje vyravo blogis, juk turejo kazkada buti ir gerio era, kaip manai kada ivyko tas persilauzimas kada blogis pradejo imti virsu ir kokie butu tavo pasiulymai atsilauzimui?
Nu pasakysiu tik tiek kad, su taijs padejimaijs seneliams, vargshams, visuomeninis aplinkos tvarkymas ( manau tu cia apie tai kalbejai o ne apie savo kiemo priziurejima ) neturi naudos… O dabar visi tik savo kaili priziuri ir siekia kuo didesnes naudos sau… Cia kazkas panashaus, " Sudege namas, gaila kad ne kaimyno "…
Nu man isvis keistas tas noras sviesti bangiecius apie gerus dalykus ismetant seksa is to zmogaus lupu kuris mergas yra pavadines užknisama mesa shrnz gal sensti?
Atsakant i klausyma,tai nevisur yra tas esu blogas esu kietas,buna ir kitu savygiu del kuriu zmones jauciasi kieti