Erroras

Erroras

jo, erroras Liūdnas

Kieviena kart ijungus kompa randu Event Viewer Errora,kas cia gali buti?Nezinau ar cia susija su situo gedimu,bet kodel pas mane Device Manager>IDE ATA/ATAPI controllers-atidarius yra tik NVIDIA nForce™IDE Controller ,o Primary ir Secondary IDE Channel nėra.

o tai kas nors dar be to erroro parodymo įvyksta? lūžta kompas, kas nors nedirba? nes jei ne - tai koks skirtumas ką tau ten rodo?

čia kažkoks spec. Nvidia kontroleris. kiek man teko susidurt, tai jis yra pasirinktinas - instaliuoti arba ne (būtų tada secondary ir primary)

Siaip jokio gedimo nepastebejau,bet kompas tai ziaurei letas,dagiau programu sujungiu tai uzstringa reik ilgai laukt arba perkraut.windowsai pasileidze per minute keturiasdesim sekundziu.Gal su “bootvis” praskanuot.Kompas pas mane 2,5 athlonas,1gigas ramu

Nueik i kontrolerio propercius, kur dabar stovi, ten rasi ir primary ir t.t. Ten taip pat bus parasyta kokias rezimais dirba vienas ar kitas HDD, zek kad butu DMA… Bet ten rodys tik IDE HDD Del SATA, juos rasi eidamas per kontrol paneli, jei susikises ten viska tvarkingai, ten bus kontrolerio ikona ir viska matysi.

Ten kur dabar stoviu;IDE ATA/ATAPI controllers,paspaudus properties atsiranda tuscias langelis ant kurio uzrasyta General(skiltis)ir daugiau nieko. Turbut nera pas mane “kontrolerio ikonos”(kaip lietuviskai ji skamba ar koks zenkliukas prie jo)

tas error “during paging operation” mano atveju buvo dėl blogo SATA laiduko. Arba gal pabandyt pajudint laidus, gal į kitą lizdą įkišt. Beje, ar SATA?

graborius, ar draivai sugrusti naujausi?

Turbut ne SATA: SAMSUNG SP0812N SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) SAMSUNG SP1654N SCSI Disk Device (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Draivai tai nenaujausi-nemoku atsinaujint,tik vaizkuskes gal neseni nes pries puse metu pirkau.Bios tai: BIOS’o data 08/16/04 Video BIOS’o data 07/03/06

Bandziau atidares deze atjungt antra HDD,tada event viewer to erroro jau nemeta,prijungiau vel meta ta pati errora rodo.Ka daryt tokiu atveju,gal i garantini paskambint nes pries pusmeti pirktas tas HDD,bet jie gali pasakyt,kad viskas pas tave veikia tai ko dar nori

Sukeisk hardu laidus, atjunk ta antra HDD, jei klaida mes, nu tai bus, kaip WRATH sake, tada tex tik pasikeisti laida ir fsio…

Atjungus antra harda ir pasileidus kompa niekas nieko nemeta tik My Computeryje nera antro hardo