Error loading Operating System arba Missing Operanting System
Taj va iskilo tokia problemele… Ysirasiau ant winXP suse 9.1 linuxa. ir dabar kaj as jo nebenoriu, bandziau suformatint HDD ir is naujo yrashyt winXP. Po pirmo restarto sukelus WInXP instaliavimo failus gaunu uzrasus: Error loading Operating System arba Missing Operanting System. Prasau labaj padekite kas galite…
Ar pagalvojai kad XP instalas gali but issigadines?
o kajp… karoce as visa harda suformatinu per dos ir nepadeda… naudojau visokiausiu partition utilities… niekas nepadeda… o linux vel ykraunu taj vejkia kajp ledas… man sita problema instalinant windowsus, nesvarbu kokiu berasyciau visvien meta errorus…
deletink particija ir kurk nauja.
taj kad per dos ar per pqmagic ar per ka nori gali trint tas particijas… niekas nepadeda… jau beveik viska isbandziau…
linux sux. Aišku kad jų kažkokie pričiūdai nesamones daro, kitaip neitu nei tas nei tas nx!!!o dabar lin aina!!! Nepamenu, bet kažkur skaičiau apie kažką tokio panašaus į tavo problemą, bet miglotai ir nepamenu kur ir kada Sekmes aiškinantis
fix mbr …
man ir tas pats buvo nepadejo ne particiju trynimai, ne fix mbr, tik low level format
O taj zmogaw kajp taj padaryti ta low level formata? zinaw tixliai kad problema tixliai harde, nes kita hdd idejus vejkia kuo pujkiausiai… skaiciau, kad tipo reikia bios atnaujint… bet taj cia nesamones…
Na jei nesusitvarkai su fdisk, parsisiusk is disko gamintojo utele, kurios pagalba ir padarysi ta low level formata. Bet ir dosinio fdisk per akis …
nea nu sakau pas mane lygiai tas pats buvo tik po mandrake instalinimo, mandrake veikia ciki o win niekajp neina inemsti, vis ta error ismera buvau isbandes viska ir format ir fix mbr nu niekas nepadejo, ieskok pagal savo hdd gamintoja
nu taj jo… reikia isbandyt… bet jei neveix taj na ir nafek… jau acibodo installint linuxa kad prieiciau prie neto ir ieskoti toliau info
nelabaj randu as tu uteliu low level formatuj… mano hardas maxtor 6Y080P0
O cia ankstesnis lapas, pasirinksi ka noresi: maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.5d2b41d3cef51dfe29dd 10a191346068/?channelpath=/en_us/Support/Product%20Support/ATA%20Hard% 20Drives/Desktop/DiamondMax%20Plus%209
tu sita pac naudojai? as dar cia radaw powermax kuris ten turi ir sita f-ja… jis vapse harda nuliais pavercia… kuri naudotI?
Isvis gamintojo utelem naudojausi tik karta ir tai samsungui. Ju visu veikimo principas tas pac, nes man atrodo ontracko jie gaminami. Matroxu disku nemegstu, todel ir susiduriu retai. Kaip naudotis tame www yra ir tutorialas. Paskaityk neskubedamas, gal nudobsi pingvino sekla savo HDD … Tau bilekuo tegu priraso, po to kai particijas su XP tvarkysies viskas atsistos i vieta. Nesuprantu, kaip tokia neproblema sugebam i didziule tema ishtysti …
blemba exe failaij nelabaj issiarchyvina ir nepasileidzia ant linux… padarykit kas paslauga… isextraktinkit is sito exe ir padarykit zipa (na kajp ir virtualu flopika) zinoma jei nesunku… i pasta [email protected] busiu skolnas (B)
aciu visiems kas bandet padeti… bandaw laime… jei ka taj grysiu po keliu valandu su win, o jei ne taj po 1 val su linux vel