Erotinis apsakymas.Pirma dalis(iš penkių)

Erotinis apsakymas.Pirma dalis(iš penkių)

Troy. Idomu kuo baigsis.

Pats parasinedavau panasiu apsakymeliu studentavimo laikais (siusdavau per suolus mergaicem paskaitineti , tos tai rausdavo tai zvengdavo priklausomai nuo charakterio).Viena karta rupuziokes specialiai numete mano erotini kurineli ant praejimo tarp suolu.Paskaita vede tokia baisiai garsi visoje univerkeje senmerge . Itin nemegdavo vyriskaiciu.Jus neisivaizduojate kas dejosi , kai ji perskaite apsakymeli taikiu pavadinimu "Meile"…Gerai , kad nepatingejau ir viska parasiau ne rishliai o "spausdintomis" raidemis (t.y.pakeiciau rasysena).Kaip ji (destytuve)putojo , kaip skeryciojosi perskaiciusi .Zadejo ish po zemiu iskapstyti autoriu , atsekti braiza , nunesti "shitas slykstynes " i dekanata . " Tai tokia dabar meile ?"-shauke ji ."Kas parase , prisipazinkite!!!" "Nieks egzaminu neislaikys !" Na, musu moteros pradejo "dreifuoti", kad cia nuo praeitos paskaitos gulejo ir t.t.Tai siek tiek atlyzo , bet grasinosi "sito taip nepalikti".Vienu zodziu, kurinelis jai matomai paliko ispudi.

Cia issipleciau tik todel Troy ,kad panasiu stilium pradedavau . Jei ir pabaiga bus tokia kaip as isivaizduoju , tai mes dvyniai -broliai , tik sito nezinome…

2autorius… tai ko rashai bobos asmeniu?

lietusLietuvoj® rašė:

2autorius… tai ko rashai bobos asmeniu?

A mes isvien su troy Mirkt Cha cha
Idomu, kada bus antroji dalis, negi vel savaite laukt?

Lietau Lietuvoje , koki cia medali pasikabinai ? Dabar net niko Tavo teisingai parasyti negaliu!

As irgis cia paskaitynejau ir susimasciau Apakęs arba troy mergaitis, arba noretu ja buti Cha cha

Ledi rašė:

…Aš jau norėjau pasisiūlyti pasirūpinti muzikiniu apipavidalinimu… Cha cha

O tu ką ten ruošeisi įgarsintiAš nekaltas???
…paukščiukus, gražtų uzima, ar insulto sugriebto "etnografinio zvejo"(kuris iš nupasakojimo man kažkodėl priminė medinį rūpintojėlįAš nekaltas) benutrūkstantį kvėpavimą…Cha chaCha cha

HM,taip ,mhm,jo,…Aš nekaltas???Cha cha
Palauksiu kas bus toliau,jei butu konkursas speti pabaigai-JOs taps lesb…is meiluzemis.

010203 rašė:

HM,taip ,mhm,jo,…Aš nekaltas???Cha cha
Palauksiu kas bus toliau,jei butu konkursas speti pabaigai-JOs taps lesb…is meiluzemis.

Jo o vyrai atitinkamai irgi taps meiluziais Cha chaCha chaCha cha

Du (galai) ten kaz ka su irankiais daro o trecias kol kas kitame krante su meskere, bet itariu kad jis bus vos ne pagrindynis.