Erotinis apsakymas.Pirma dalis(iš penkių)
Troy. Idomu kuo baigsis.
Pats parasinedavau panasiu apsakymeliu studentavimo laikais (siusdavau per suolus mergaicem paskaitineti , tos tai rausdavo tai zvengdavo priklausomai nuo charakterio).Viena karta rupuziokes specialiai numete mano erotini kurineli ant praejimo tarp suolu.Paskaita vede tokia baisiai garsi visoje univerkeje senmerge . Itin nemegdavo vyriskaiciu.Jus neisivaizduojate kas dejosi , kai ji perskaite apsakymeli taikiu pavadinimu "Meile"…Gerai , kad nepatingejau ir viska parasiau ne rishliai o "spausdintomis" raidemis (t.y.pakeiciau rasysena).Kaip ji (destytuve)putojo , kaip skeryciojosi perskaiciusi .Zadejo ish po zemiu iskapstyti autoriu , atsekti braiza , nunesti "shitas slykstynes " i dekanata . " Tai tokia dabar meile ?"-shauke ji ."Kas parase , prisipazinkite!!!" "Nieks egzaminu neislaikys !" Na, musu moteros pradejo "dreifuoti", kad cia nuo praeitos paskaitos gulejo ir t.t.Tai siek tiek atlyzo , bet grasinosi "sito taip nepalikti".Vienu zodziu, kurinelis jai matomai paliko ispudi.
Cia issipleciau tik todel Troy ,kad panasiu stilium pradedavau . Jei ir pabaiga bus tokia kaip as isivaizduoju , tai mes dvyniai -broliai , tik sito nezinome…
2autorius… tai ko rashai bobos asmeniu?
lietusLietuvoj® rašė:
2autorius… tai ko rashai bobos asmeniu?
A mes isvien su troy
Idomu, kada bus antroji dalis, negi vel savaite laukt?
Lietau Lietuvoje , koki cia medali pasikabinai ? Dabar net niko Tavo teisingai parasyti negaliu!
As irgis cia paskaitynejau ir susimasciau arba troy mergaitis, arba noretu ja buti
Ledi rašė:
…Aš jau norėjau pasisiūlyti pasirūpinti muzikiniu apipavidalinimu…
O tu ką ten ruošeisi įgarsinti???
…paukščiukus, gražtų uzima, ar insulto sugriebto "etnografinio zvejo"(kuris iš nupasakojimo man kažkodėl priminė medinį rūpintojėlį) benutrūkstantį kvėpavimą…
HM,taip ,mhm,jo,…???
Palauksiu kas bus toliau,jei butu konkursas speti pabaigai-JOs taps lesb…is meiluzemis.
010203 rašė:
HM,taip ,mhm,jo,…
???
Palauksiu kas bus toliau,jei butu konkursas speti pabaigai-JOs taps lesb…is meiluzemis.
Jo o vyrai atitinkamai irgi taps meiluziais
Du (galai) ten kaz ka su irankiais daro o trecias kol kas kitame krante su meskere, bet itariu kad jis bus vos ne pagrindynis.