"Erotiniai zaidimai"

"Erotiniai zaidimai"

idomu butu suzinoti kitu zmoniu nuomone, nes man tai sitas filmas pats mylimiausiasCha cha 3 kartus maciau ir dar ziuresiuLaimingas

AS SI FILMA IRGI 3 KARTUS MACIAU ZIAURIAI GERAS!!!

BlogaiBlogaiBlogai manau, tuo viskas pasakyta

geras 2 kartus maciau

gal ne Dievas, bet filmas neblogas. ypac man patiko tas aktorius, toks garbanotas, nezinau pavardes.

aga, aktorius ir man labai patikoŠypsena Rayan Phillipe jis vadinasCha cha

sutinku, sis filmukas l. fainas…

neblogas filmas,bet nieko ten jau ispudingo!
beja tu apie kuria cia dali kalbi 1 ar 2?

aisku apie pirmaŠypsena antra dalis kazkokia nesamone - tik kazkox veiksmas prasidejo ir baigesi… neupratau as tos antros dalies, su pirma net ner ka lygintCha cha

Jei cia tas kur ‘Cruel intentions’ tai tada gerasŠypsena man siaip I dalis geresne, gal todel kad 3 kartus maciauŠypsena

erotika ir seksas - zmonijos varomoji jega.

taip taip taip - cia mes apie "Cruel intentions" kalbamCha cha

Fainas filmecas su fainom mergaitėm! Šypsena Sarah Michelle Gellar rules! O ir Salma Blair neblogai pasirodė Cha cha, kai atsiskleidė jos filmo herojės erotiniai talentai Laimingas

Fainas filmasGerai

oj kaip senai ji maciau… gal pries kokius 4-5metus… vos vos ka prisimenu bet patiko man visai muzika to filmo… Ten kazkas buvo tokio kad lazhybas systra su broliu dare kad jis nukabins kazkokia merga…jis nukabino ta merga ir isimylejo jie vienas kita…ir ten ant galo tas brolis zhuvo… a ten kazkas panasaus ar jau painioju kazka?

ne dievas, bet neblogas filmas

Aha man irgi baisiai patiko, turiu kazkur cd isirasius. Tik kad levas lietuviskas vertimas Veee

na tikrai ne dievas bet filmas tai geras.

Fainos mergos vaidina, tik erotiniu scenu mazoka Taip Cha cha