Erkės...

Erkės… Mirkt

Ar skiepijotes nuo erkiu? gal zadate?? Girtas ??? Baisu Drovus Labas Šypsena Liežuvis

dar neteko. Net nezinau kur tai reiktu padarytPavargęs

Nesiskiepijau. Man pernai buvo isisiurbus erke,bet nieko.

Nepamenu,atrodo nesiskiepijau…NekaltasneNenors slykstukes jos kaip reikalas,mazosios parazitkosBaisu

Slykstu. Ir taip isikanda,kad su jega reikia traukt.

nemiegstu erkiu ir skiepu bijauBaisu tad geriau ne eiti ten kur yra erkiu ir nereikes skepitisCha cha

suniui buvo kazkada isisiurbus. tai kai pastebejom, ji buvo tokia ispampusBaisu, gal kaip sita ikona>Kiaulė

Taippas sunis as irgi karta maciau,baisuBaisuabzoros,man rodos jos siurbiasi tol,kol sprogstaBaisu

dabar tai svarbeu pasiskiepyt ne patiems o savo sabakas skiepyt nes atsirado tokios erkes nuo kuriu shuo pastimpa po 3 dienu nuo ikandimu…Liūdnas

Taip,as pazistu zmogu,ikando ir po keliu dienu mire. Baisu.

bbd ash ant erkiu, man tiek bapkiu gaila. Nusipirkau uzh ~15 Lt toky purshkiuka nuo uodu ir erkiu ir ramu. O jei ysisiurbs, tai yra vienas mano tevo orginalus receptas, kaip jas nx su visom platinamom ligom pashalint. Paiimi ir ishsitrauki, o ta vieta su nuoruka taip lengvai pridegini ir jokiu ligu, 100% garantija… Drovus

99% patikrinta vakar Taip… oj gal dar nesibaige inkubacinis periodas???

Nesiskiepijau ir nesiskiepysiu…Nekaltas

nieks taves neklausCha chaatvaziuosiu ir paskiepysiu-nuo visu parazituBaisu

O pati ar pasiskiepijus?Liežuvis

NekaltasNekaltasas,nu as tai,nu supranti,cia taip gavosiNekaltaso tai pala,kiek sakei dabar valandu?Cha cha

Be penkiu po penkiu…Liežuvis Mane nori subadyti adatom, o pati bijo skiepu kaip begemotas!Nekaltas

Meta,is kur tu apie begemotus zinai?ApakęsJuokiasicia man nutiko viena istorija pries kazkiek laiko,po kurios as ir vienas draugas begemotais save vadinamJuokiasi…o siaip skiepu vengiu,kaip ir dantu gydytojo,bet jau reikesŽliumbia

Klausyk, rimtai mano telepatija pildosi!Juokiasi Dantisciu bijau, o skiepu ne. Bet dantistes neisvengiau pries pora menesiu, nes taip danti isiskaudejo, kad miegot negalejau. O pasirodo, kad man saknis tirpti pradejo!Apakęs Geras? Bet viska sutvarke, ir saknis atsistate.Cha cha Matai kokie grazus dabar dantukai?Cha cha