Erelis

Erelis

Sulauksiu kritikos, bet tai tiesiog reportazine foto is rugsejo pirmosios… I miestus is kaimu sugrizo keliu ereliai… Klube “Apie viska” yra ir sioks toks papildymas is rugsejo pirmosios reportazo…images.bite.lt/banga/files/club/200909/4a9d834b83125.jpg

Svarbu balti treningiukai ir kedukai. Cha cha

ir BMV Cha cha

Kaip tik Bė eM Wė tai ir Shumacheris Cha cha

vakar kaune vazinejausi, tai baisu kas darosi, privazeve su kregzdem ir golfais kaimuku visokiu ir daro nesamones kelyje, laksto. vakar vienas ■■■■■■■ su treciu golfu vos nenuse manes su visa masina, visa laime kad pasitraukiau, truko gal 10cm… nakti vaziuojant rajoniniu keliu saika girtu debilu 12nakties soko i kelio viduri paprikolint ir nesitrauke, gerai kad pasitraukt spejau… baisu vaziuot i kelius siuo metu o ryt dar is vilniaus parsitempt masina reik… tikiuosi neaplamdys masinu Cha chajo… bmw yra diagnoze…

Toks įspūdis, kad auto yra lengviausias būdas atsiskleist debilams. Nežinau kitos veiklos, kurioj taip pasimatytų žmogaus savybės. Nors… teko fotkint prieš mėnesį vieną renginį. Atrodo solidūs dėdės su šustrais fotikais. Bet atsistoja tau prieš akis ir fotkina, px kad tu jiems už nugaros irgi su fotiku stovi. Suprantu dar kai bobos su muilinėm lenda nieko aplink nematydamos, bet diedai… Atsiprašau…

Vakar buvo pilnatis. Tokiu metu keliuose buna labai pavojinga.

siandien vos audi bulkos soperis vos nenutrenke pesciojo, nemane ne sustot ,nesvartbu,kad pestysis per zebra eina,vidury kelio. Bulku soperiu reikia atidziai saugotis, artojai nuo zagres i turgus skuba

Priespilnis siom dienom… Beje uzvakar maciau varniu g (kaune) viena ufonauta lekianti gal 90 ir siuvanti tarp eiliu, vieno vos neskyne, bet sureagavo zmogelis laiku pasitraukt.

vakar stovint pirmoj vietoj prie sviesoforo, uzkisa pries mane chuliganke kabrikas su placiais ratais, ir uzgazuoja man juodu dumu(buvau atsidares langa) ir uzsidegus zaliam laukia kol ji baigs degti, tik pradejus mirkseti pajuda. siek tiek ipykau bet spejau. o jau tada buvo metas “bausti”. Startavo jis riaumodamas, bet greicio daug nebuvo, kai susilyginau su juo kelyje, karta paziurejau i isiputusias akis intelekto nesuzalotas, ir budamas antroje pavaroje numygiau gaza ir palaukiau kol mano corolla ts tachometras pasieks 9 tukst sukiu. vytis bandė bet be sansų, dar susimete kely netycia. as toliau nespaudziau ir nusukau i posuki. Pasijutau biski geriau,nors realiai tai buvo ne ypac prasminga Šypsena

tokius zasiukus sodinu ant bordiuru, nes tikrai sugadina nuotaika visai dienai :@

mango irgi menulio fazes veikia Šypsena

9000 r/min antra pavara? Nekaltas

Trafalmadoras, bet kuria pavara gali sukti iki 9Krpm, kad ir ant “laisvo” jei tiek leidzia issukt varikliukas Cha cha ten pas mango sustra corola vvti ar kaip ten vadinas

gerai kai pas mane tachometro nera tai iki ribotuvo arba pagal spidometra Cha cha

Leiskit pataisysiu Variklis VVTL-i. Pasiskolintas is celica ir imontuotas i toyota corolla nuo 2002 metu. spidometras toks(tik pas mane ne myliom sugraduota) farm3.static.flickr.com/2175/2261049781_1a4cdfa12d.jpg?v=0o daugiau apie variklitoyota.lt/innovation/technology/glossary/gloss_vvtl_i.aspx

Daugiau info www.corolla-club.ltKvieciam Šypsena