Epiliatoriu konkursas
Uf, suremontavo musu Brauna. Remontas kainavo 7Lt. Ir vel kaip naujas
siulau Philips satinele, man visai tinkamas kankinimo budas pasirode
Va kas gaunasi , kai depiliacija nevyksta , damos !
Siawbas : http://fotm.rotten.com/fotm/hairyone.jpg
na, žmona kankinasi turbūt ne dėl to, kad jam plaukuotos nepatinka…
atsisakyti epiliatoriaus dėl to, kad vyras neleidžia, aš irgi negalvoju…
rugiagele rašė:
Gal nebemaisykim epiliatoriaus su skutimosi masinele, ka? Nes man tuos visus komentarus skaityti atsibodo,kadangi jie buvo ne i tema 
Aiskinu: Martynukas turejo omeny zmonos epiliatoriu, kuris plaukelius israuna su saknimis (Martynuk, ar as teisi
Taip, tamsta visiskai teisi. bet kaip tyc nuluzo to antgalio laikikliai, kuris imituoja skutimosi masinele. Raunantis antgalis kol kas laikosi. Bandysim taisyti.
Siaubas ,kas per žodžiai"raunantis" , fui ir tu leidi savo žmonai taip kankintis?
kove, nesigąsdink…
kur kas patogiau nei tie peiliukai… nereikia kas antrą ar kas trečią dieną laiko gaišinti…
kovė rašė:
Siaubas ,kas per žodžiai"raunantis" , fui ir tu leidi savo žmonai taip kankintis?
Aš ir neišsigąstu , tik žiūriu kad moterys dažnai pasiduoda vyrų norams.Štai Martynukas kažkada rašė ,kad jam plaukuotos nepatinka, tai žmona ir kankinasi. O manasis Maximoje pamatęs pasakė"kankinimo įrenginys , nė nesvajok…" Tai aš paprasčiau išsisuku- pirm nuskutu ,po to depil.kremu patepu-plaukų maišeliai geriau įgeria ir kas 2 skust nereikia.
lukrecija rašė:
kove, nesigąsdink…
kur kas patogiau nei tie peiliukai… nereikia kas antrą ar kas trečią dieną laiko gaišinti…
Ledi rašė:
Kokia aš nemokša… kokia baisi gėda… 
Bet dabar niekada nebesupainiosiu epiliatoriaus su skutimosi mašinėle ar dar blogiau - su peiliukais…
ačiū tau rugiagele…
Nereikia cia nieko gedytis!
Sekmes isbandant epiliatorius
Betgi nenukrypkime nuo temos… čia buvo paskelbtas konkursas… aš dėl suprantamų priežasčių jame nebedalyvauju, bet visgi norėčiau sužinoti, kurie gi tie epiliatoriai geriausi… jei kada sugalvočiau įsigyti…
nu va, pasikartosiu, bet ir čia mano vakarykštės žinutės nerandu - tai aš apie tuos epiliatorius…:
aš naudoju philips, bet kiek žinau braun irgi yra geri, ir nepigūs tai gal vertėtų pabandyt pataisyt, tuo labiau, kad jei neseniai naudoja, tai garantija turėtų galioti…?
Tai tik sausa teorija , o praktiškai - dalis plaukelių vistiek nutrūksta ir greit atauga.
Žodžiu ,nėra išsigelbėjimo nuo tų plaukų ,nebent nebeprisimenu kaip tai vadinasi - plauko šaknies pakenkimas .
Ir be to girdėjau vieną paskaitą , kad reikia tik skusti , nes vėliau odai vystant tie jaunystės pešiojimai neigiamai atsiliepia.
rugiagele rašė:
Teoriskai, plaukelius ne skutant, o israunant su saknimis epiliatoriumi ar vasku arba depiliuojant specialiu kremu, jie turetu ataugti silpnesni ir ne taip greitai. Taigi kam aktualu, geriau ne skusti plaukus, o naudoti siuos budus. Nors skusti zymiai greiciau ir neskausminga.
Kokia aš nemokša… kokia baisi gėda…
Bet dabar niekada nebesupainiosiu epiliatoriaus su skutimosi mašinėle ar dar blogiau - su peiliukais…
ačiū tau rugiagele…
O keletas plaukuciu ,kad ir ant koju ,visai sexovai atrodo -na aisku jei jau labai daug tada kitas reikalas
Gal nebemaisykim epiliatoriaus su skutimosi masinele, ka? Nes man tuos visus komentarus skaityti atsibodo,kadangi jie buvo ne i tema
Aiskinu: Martynukas turejo omeny zmonos epiliatoriu, kuris plaukelius israuna su saknimis (Martynuk, ar as teisi?), o dauguma jusu rasot apie skutimosi masineles ar peiliukus, kurie plauka nuskuta taip, kad jis jau kita diena buna atauges, ir kojos atrodo kaip eziukas.
As asmeniskai epiliatoriaus neturiu, o plaukeliu nuo koju is viso nesalinu, nes jie labai mazyciai, nelabai juodi ir ju beveik nesimato. Pora kartu buvau nuskutus paauglysteje, ir jie ataugo labai greitai ir dar storesni, todel daugiau ir nebeskutu. Nenoriu, kad tai taptu butinybe.
Teoriskai, plaukelius ne skutant, o israunant su saknimis epiliatoriumi ar vasku arba depiliuojant specialiu kremu, jie turetu ataugti silpnesni ir ne taip greitai. Taigi kam aktualu, geriau ne skusti plaukus, o naudoti siuos budus. Nors skusti zymiai greiciau ir neskausminga.
Tik gaila kad nuo su tais peiliukais vos ne kiekviena diena reikia zaisti
Matot, skutimosi srityje vyriskos priemones yra tikrai toliau pazengusios uz moteriskas. Pvz, maniske naudoja po skutimosi vyriska gillette, ir as pats jai ja uzrodziau, nes tikrai geresnis, nei to pacio dzylieto moteriskas kremas po skutimosi.
O del Brauno, tai Ledi, zinok, nuluzo laikikliai kurie pritvirtina skuimo mechanizma su tuo antgaliu kur su tinkleliu. Pasiziurejau - o ten tie laikikliai tai tokie sudziukai-plastmasiukai. Viena karta nuluzo vienas, po kiek laiko ir kitas. Ir cia nuo vesliu ar nevesliu plotu nepriklauso.
Dar balsu bus?
O as paslapcia naudoju vyro Zilete.
Bet neduok dieve blogai isplaunu jo skutimosi priemone! Matytumet kaip jis karingai savo skutimosi priemone mojuoja man pries nosy ir piktinasi))))
Braunas elektrinis ir po naudojimosi daznai isskustas vietas isberia.
Ech ,nebūtume iš vieno kaimo…
Tik aš gudriau - pasiimu nuolatiniam naudojimui peiliuką( tą kur keičiasi).Ir problemos- kaip nebūta. Jokių karų.O koto tai jam negaila…
Verute rašė:
O as paslapcia naudoju vyro Zilete.
Bet neduok dieve blogai isplaunu jo skutimosi priemone! Matytumet kaip jis karingai savo skutimosi priemone mojuoja man pries nosy ir piktinasi))))