enonomija!

enonomija!

su tokiu 1,9 dyzeliu(be turbos) putem i nida, pirmyn atgal gavosi netoli 600km, pripylem pilna baka, o gryzus dar rode puse bako, o dar zalias buvo piltas Kietas su saviske ciut nedvigubai sunaudociau ir dar plius benzo Žliumbiap.s.bet golf gaidzius totalus Cha cha

Raudona tai golfas žalia tai mūsų laukų dyzelio spalva o geltona tai auksas. Tai LIETUVA Gerai

sdi ciuju

koks skirtumas zalias ar ne. zalia salerka todel kad zyme, o ne todel, kad pagaminta kokiu tai kitokiu budu

ŽDi Gerai

su senuoju savo W201 taip pat KLP-VLN/RYGA pūsdavau…pirmyn atgal + pasimalimas po miestus išeidavo pusė bako, t.y. 32-35l, tai būtų ~100LTL Gerai

su vectra 1.7td putem i palanga,prisukom ~840km suryjo 45 litrus belaruskos saliaros Geraiplius vaziavom pilnu ekipazu iki kauno visalaik ~120km/h,iki klaipedos ~140 Cha cha

Karolis Juokiasi Gerai

bet esme ta,kad jus TIK vaziavot Cha cha

gaidžius gaidžiu ,bet kai reikia kur toliau pavažiuot, tai visos super audės kieme ilsis kažkodėl Juokiasi

kad kaip tik uz miesto vaziuociau su banga Nekaltas

High_Five> nu mano audi kiekviena savaitgali nuo rugsejo ivirina po ~400km buna kai per diena tiek iseina ivirint ir vaziuoja Be be be

Mano vectra b 1.7td nera tokia ekonomiska. Pilnas ekipazas, pastoviai AC ijungtas, gavos ~5,7l, o vaziuota beveik vien paprastais keliukais 80-100km/h.

Turėjau reno19, pamenu kai pirkom, pardavėjas sako 900km su pilnu baku (40l) nuvažiuoju aš su juo, galvoju nepysk tu man proto Cha chaD pasirodo neklydo, tiek ir numyndavau Šypsena

gerai kartais tie dyzeliai Ufff bet vistiek as nemegstu ju Cha cha

savaitgali i Preila su a6 3.0tdi, prasukta apie 700km, vidurkis stovejo 7.8l/100km. I prieki vid greitis 170 - 180 km/h, su priesais mb s, atgal vid greitis 150km/h. ir kiek buvo po Neringa prasukta… Šypsena

bet nekurie žiūriu dideli optimistai su tais saugikliai priekyje. Cadžiai paims ir 5 iš eilės tokius lakstūnus ar nežymėtos mentų mašinos patruliuojančios autostradose… Šypsena

Keisti zmones, prisiperka probangiu audzi, o vazineja su senais golfais, nes ant audzi islaikimo neuztenka Žliumbia

nx taip skraidyt,as uz miesto aftopilota ties 100km/h ir rukau pypke,bbi ten sutaupysi laiko,max 15min