emule prbl

emule prbl

Nu ir aš pagaliau pabandžiau fileshare
hmm, parsisiunčiau 0,29a, susidėjau, nusiėmiau Xp firewall nuo tako ir darau connect
to proberprinz.de susijungia ID aukštas, search padarau, warcrafta 2
daulaudyti noriu, ale useriuu susirado, bet nieks nejuda. Speed, completed 0 rodo, waiting status rodo
Kas yra?

http://www.filedonkey.com/

aik cia ir jieskok nuorodu,
toliau : kiek vartotoju rado ?

galetum sneketi ir rasyti lietuviskai.

useriuu daug - 21
ne su vienu warcrFtu taip su keliais failais

hhm radau
ed2k://|file|warcraft%202%20(battle.net%20edition)%20[found%20v
ia%20 http://www.filedonkey.com ].zip|109591453|12b2b38c17f0264c40090a25c2e0b82a|
inkur jii rashyt?

taigi palaukt reikia. kai susiranda userius, tavo klientas stoja i eile ir laukia, kol tas useris atsilaisvins. tada ir pradeda siusti.

o tai kiek laukt? laukiu jau valandaa

o tai kiek laukt? laukiu jau valandaa o atsisintex tik 210kb

reik uploadint ir tada maziau lauksi kuo daugiau uploadini tuo maziau lauki

21 tai labai mažai ,jei pas mane mažiau nei 100 userių tai gana ilgai siunčia ,o tu dukart paspausk transfer lange ant failo pavadinimo ir išsiskleis visi useriai pas kuriuos tu stovi eilėje,tai "priority" grafoje galėsi pamatyti kelintas tu esi.

O šiaip daugiau pasiskaitinėk http://www.emule.skynet.lt

nu jau bishkii supratau kaip ta emule veikia… dabar dar keli klausimai - kur det tuos e2k linkus? aš kaip supratau, tai čia kazaalite verified downloads? o kur juos įrašyt, kad daulaudyų? Kaip su greičiais? Pas mane per naktį 50 megų padarė. Čiuvakas pasakojo, kad matė, kaip pas tako dialupininką pastoviai savaitėm 5kbps kapoja. Gali tep būti?

Gal ir gali kas pas tako dialupą taip kočioja, nežinau… Cha cha Šiaip tai naktim eina mulas ant maximumo Cha cha
O kad gaudytų eD2k links tai eik į eMule nustatymus, tada paskutinis punktas "Langas", ir ten susitvarkysi Nekaltas
O jei neina su tom eD2k nuorodom ir toliau, tai nusikopini tą nuorodą, eini į paieškos langą, ten kur eD2k nuoroda nupastini tą nuorodą. Nekaltas

Aš sėdžiu lane su A0 planu tai vidutinis upload yra 5,5 kb, o vidutinis download 6,5 , naktį aišku siunčia greičiau, o dieną kap beišeina.Labai daug priklauso nuo tavo uploado ir aišku nuo failo populiarumo.Pvz aš Anno parsisiunčiau šią savaitę per 4-5 dienas, bet userių buvo ne 21 ,o apie 300.

siaip paspaudes ant sitos nuorodos tau emule turetu automatiskai paimti…

jau , ten bishkii opera sumaishee Šypsena

sita tu opera nekankyk bu i nesupranta tu protingu linkuu man ir tas pats suds buvoo…

hmm blogai, visaa dienaa laikau america pie ish filedonkey.com, bet mefiga ne daulaudyja Liūdnas waiting ir waiting… prisijungees esu, savo kreditus pakeles taip pat (sharinau visaa multimedia) Kas yra>?

kantrybes zmogau ir tau bus atlyginta
tu maziau galvok ir neziurek kaip ten siucia nes kai lauki ta ir atrodo kad ten niekas nieko nesiuncia ir as jauciu kad tu PC nakti issjungi o to daryti greiztai nerekomenduoju nes visas tavo laukimas velniop nueina nes eile prarandi