eMule nesiuncia nieko!
Emule nesiuncia failu prisikonektini bet rodo raudonus stulpelius ir nei is vietos. Kas negerai
Nes turi Low-ID, o eMule yra labai nedraugishka liaudhziai turinchiai Low-ID, tada geriau naudot eDonkey
jei raudonas,tai negali rast tokiu failu! Pabandik persisiust toki faila kuri turi daug juseriu!
Pas mane LOW-ID,ir man tikrai geriau eMule negu eDonkey! O siaip paprastai LOW-ID negali prisijungti prie juzerio kuris taip pat turi LOW-ID!!! LOW-ID prisijungs tik prie HIGH-ID!
reikėjo nupastinti ka pas tave rašo server info ir čia nukopinti ,gal būtų truputi aiškiau kas per problemos pas tave.pas mane taip pat low id normaliai veikia.
Be to lygtais išėjo kažkokia naja emule versija su kademlia(ar panašiai)tinklo palaikymu,idomu gal kas nors jau bandė kas ten per žvėris?
ta ash zhinau, bet kiek bandzhiau eMule tai tiek man maximuma per nakti 200mb parsiusdavo, o eDonkey apie 800mb
Na, gal ir suteikchiau antra shansa eMule, bet siunchiuosi nemazhai failu, tad vel per naujo siustis butu skaudoka, nes eksportuoti ish eDonkey i eMule yra gan sunkoka
O tu siusk tos failus kuriu daug juzeriu turi!!! ir lauk savo eiles! Jei iskart prisijungsi prie pora juzeriu,tai bus COOL! Mano greitis kai siunciu ne is vieno o iskart 2-5 tai 29kb/s! Ir upload padarik 80%!(eileje ne taip toli busi!) manau neblogai!(DSL A1+)! O siaip kai kam patinka nori eDonkey ar nori eMule darbo principai panasus!
Man atrodo pastave max saltiniu 1.
Butent dabar siunciu filma ir va rodo SALTINIS 418/456(5)!!! Greitis 25kb/s
Saniok1 rašė:
Butent dabar siunciu filma ir va rodo SALTINIS 418/456(5)!!! Greitis 25kb/s
Pas mane eina 21kb/s ir siunchia ish 3, o shaltiniu shiuo metu 478
Esu isitikines, kad eMule pas mane to nepadarys, nes kai perejau prie eDonkey tai buvo kaip dievo palaima, ishkart siust pradeda, visada siunchia maximumu Na, kaip bebutu, shianakt ishbandysiu The black hand moda, jei parsius per nakti daugiau 200mb tai gales servuke mano ir pagyvent
Na, palaikiau eMule iki shiolei, bet parsiunte varganus 10mb… Che ijungiau eDonkey ir toliau vargo nematau
o ce man tikt aip atrodo ar edonkey susijunge su overnet ir donkio client’as dingo?