EMS = Smart Messaging?

EMS = Smart Messaging?

Kažkaip maniau, kad Nokia sugalvojo Smart Messaging (galimybę į SMS įterpti nespalvotą grafinį paveiksliuką), o kiti telefonų gamintojai įdiegė tokią funkciją savo telefonuose + galimybę siūsti garsą ir pavadino tai EMS. Iki šiol buvau įsitikinęs, kad nė viena Nokia nepalaiko EMS pranešimų, tačiau kai pasiskaičiau Maximoj prie telefonų stovelių pritvirtintus aprašymus, radau parašyta, kad net maniškė 3510i palaiko EMS. Dabar jau visai susipainiojau… Kas turit tikslios informacijos apie tai, padėkit atsipainiot Šypsena

Anksciau nokia sake nediegs ems niekada nes jo rmart messaging tipo beveik ta pati daro. Bet ilgainiui apsiramino. Dabar dazniausiai palaiko abt standartus. Beje, samsungas irgi buvo pradejes o gal net ir iki dabar tebediegia smart messaging. Aisku dabar jau kartu su ems.

jeigu vel nusvaigsiu- tikrai eisiu blaivytis Šypsena
taigi dar N3310 ir N3210 sugebejo keistis nespalvotais pav ir garsais tarp Nokia telefu…

bandau suprast: as dabar is savo siemens issiusiu EMS, ir N3510i supras, ka as issiunciau?! galvojau siuo klausimu nesuderinami telefai… ar klystu?

Manau nesupras

pirkit visi smartphonus ir nebus problemu, koki bb besiusi suprantaCha chaCha cha

del 3310 ir 3210,tai jie gali siust paveixlukus ir texta,bet atskirai,o i ems gali sutalpint ir ta,ir ta Taip be to ant siemensu galima formatuoti txt…nzn,ar ji suranta kiti modeliai…beje,o ant nokiju tie patys zasinai,kaip ir pas siem ir alcatel?

Jei siusi ems tai visi palaikantys ems ir supras kaip ems. Cia stebuklu nera. Tik yra skirtingos ems versijos. Pvz pas mano nokia nera man atrodo txt formatavimo… Bet yra teke siusti ems tarp t100, m50, t65, c55, me45 i ir is alcatel 511. Viskas ok. Na tik animaciju greiciai skirdavosi. O kokie siemens palaiko txt formatus? S55 palaiko?

s55 palaiko txt formatus