empty lithuania

empty lithuania

ka daryt kai grizti is uzsieniu ir labai blogai buna lietuvoj tada…cia is tikruju laikas stovi, ner ka veikt…issitusint negali iki galo…mokytis neina…zodziu, otaliai kitoks gyvenimo ritmas…dezertyruot ir nesinori…belieka lakoit tarp lietuvos ir kito svieto ir laukt kada ant musu zmes bus kitaip…o taip dar tas toli…

Nu nepasakyciau kas lietuvoje nera taip blogai!
Jei nezinai kur galima nueiti pasilinksminti,tai pati kalta!Piktas

aikjau aikjau, grizti, smurkst i lova i puikiai leidi laika

mankaip tik uzsieni buvimas beprasmis, nes cia nors turi tiksla, ko sieki, o ten tai tik egzistuoji Pavargęs

taip zinai, kad turi tiksla, bet ten pagyvenus ilgai ir gavos kitokios gyvenimo kokybes, cia grizus noris begt i zalias lankas ir issirekt is nuobodulio…
nesakau, kad cia blogai labai, bet kitaip…is tiesu faini zmones.tusintis kartais galima irgi neblogai, bet nera to nerealaus laisves pojucio, kuris apima tave tarp milijonu nepazistamu zmoniu…viso to nera ir sou industrijoj.zodziu, pas mus vienetai klubu, kur zmones atsipalaidave iki kaulu smegenu gali issidarkyt ir pamirst dienos rupescius ir pareigas…

vat tam reikale irgi lietuvos minusas…ten gali tuo dazniau dzaiugtis, neipareigojanciais santykiais…o lietuviai stabdziai…su bet kuo nesinori, o demesio kiekis, kaip ir potencialiu sugulovu uzsieniuj yra zymiai didesnis…

Ka žinau… "toosoo" gerbėja štoli nereali…? ne man ne man…

susirask darba blyn… nex.uj veikt mat… matyt teveliams ant kaklo sedi kojas nukabinus, kad daugiau jokio rupescio neturi kad tik tusintis… arba valink su viskam i ta savo uzsieny…Kanda

sorry, bet dirbu visada kiek galiu nes pati save islaikau…nepataikei…ir uzsieny teko piniga kalt…

o jei jus nesupratot mano lietuvisko liudesio, labai gaila…tiesiog cia daugiau reikia art, norint kazka turet faino…ten uztenka keliu euru kisenej ir laimes pojutis uzvaldo…

patikek, isvarysiu greit, nes nesisedi cia…jau turiu bilieta

sekmes…Labas

europiliete pasidare Apakęs
nu ir gerai, kiekvienam savo…Taip
Paputny veter v zopu dujet…Cha cha

xe xe Juokiasi

nu ir valink nx bliamba suka cia niex taves nelaukia blin užknisaa karve
PiktasPiktasPiktasPiktas

ŠypsenaGerai FAIN sneki,man irgi cia bliamba ant tos marijos zemes niuru ir nuobodu.3 savaites atostogu MAX. LT,as daugiau netveriuNeNeNe

valinkt duxai nx Lietuvai tokiu skrpliu nereikiaPiktas

oktos, kai panu nelix kur savo spoky kisi??

ai, bendrai arkliena tau jau nenaujiena…Cha cha
praktikos nestingi…
tvarkoj…

NekaltasBaisu

KA???

Eik jau, Vilniuj sitokios problemos??? Nera Vyras kuriuos trauktu neipareigojantys santykiai? Cha cha Tu neisizeisk, bet arba tu daug hamburgeriu uzsieny prikimshai ir isaugai i ploti labai, arba siaip kazkokio patrauklumo truksta…
O gal tau cia tiesiog nebepatinka, ir todel viskas atrodo nevykusiai, nuobodziai, ir t.t. ir pan.