emigranto kasdienybe
…plaut masinas? zinau, ten ir plaut tu masinu nereik taip daznai kaip sitoj landzbergio saly
o cia sitas net su R18 skersas statos nesunkiai ant asfalto
galas blokuotas?
kiek sitam kw? jau daugiau nei 85kw? Leonidai,kaip ten reikalai,radai ko ieskojai?
taip blokuotas, galet but su dccd but dar smagiau UB ~300ag
stiklas naujas jau idetas, kapotas kaip supranti deficitas, nesigaut paimt nuo atmosferiko ir skyle pjaut. Ieskom
Kiek uz stikla? Del kapoto suprantu,gali ir nerast as taip galvoju,teks maklint su senu kazka…
2g4u -> galvojau vis forika iki 280 ag saugiu uzkelt, bet galia dar ne viskas, kai reikes nuo vaziuokles iki sankabu poto pirkinet tai jau geriau iskart reikejo STi is anglu imti, ne karve jie kainuoja
Leonidai o tas melynas cia tavo jis ar ne?
ub -> stiklas sildomas 280 su darbais, kaip ideja bandyt ji lygint jei dazai nesilaikys traukt plevele. Beje, galetum bandyt pats plionke uzsiiminet, man bahurai siule matine uz 1500-1700 litu visa masina aptraukt Blemba, nuo pat ryto su juo vazineju ir net nedasuto foto pasdaryt Buciau atsiuntes PS. melynas mano sidabrini zmonai palikau, va vakar su ja ir padraginom
Tai pigiai prasisukai,devetas cia kaip suprantu? Cia tu man siulai uzsiimt tom plevelem? Kad nezinau,ar yra paklausa tokiem dalykam? Man atrodo musu rinka dar sunkiai priima tokius dalykus…
Nu jo galetum parodyt foto siaip idomu butu pamatyt… Tai cia vakar draginant ir atsidare? Ziauru,ziauru…
nesunkiai statosi nuo R tai mažai kas priklauso, svarbu plotis, nes kai sudeda ant amfiniu japu Rmelejonas 205/40 ar 215 padangytes, tai koks skirtumas, ar su r16 statyt, ar su r20.
235/30 lyg sumesta o nuo R nemazai priklauso kaip greit isuka rata…