Elito card premijos taskai
Vygantas>>
Del pinigu ishgryninimo-VB valiutos keityklose ar paciuose banko skyriuose ima tik 0.4% mokesti- isheina 1 litas uzh 250 cash’o i rankas.Tik bankomate 1 litas uzh operacija.
Jooo,o tas "zhaibishkas" pinigu pervedimas i korteles Vilniaus banke-alga perveda kartais net po 5-6 dienu (!)… Fantastishkas servisas!
To Vygantas kodel tau nepatinka SNoRAs?
p.s. snoras ne tik pigiausiai aptarnauja korteles, bet studentams nera isgryninimo mokescio, tai va mamyte pravede pinigelius, lygiai tiek ir atsiimi … Snoras yra lyderis vietiniu korteliu rinkoje
Tai su bet kokia korta atliekant kokią nors operaciją per bankomatą arba per banke sėdintį operatorių atskaito komisinius, tox jau gyvenimas, bangai iš to gyvena. Nežinau tokio banko kuris neimtų komisinių už atliekamas operacijas, ir kol kas kiek aš žinau Snoras tai daro pigiausiai. Banke 1 liotas, o bankomate 0,35 % nuo pinigų sumos.
DAR VIENAS LABAI DIDELIS PLIUSAS TOKIŲ KORTŲ YRA KAD NEREIKIA TIKRINTI GRĄŽOS (ne visada kartais reikia, kai kasos aparatas nėra susjungtas su kortelių mokėjimo aparatu, nu aišku maksimoje yra sujungta, a vot Mažeikiuose kartą pirkau ir žiūriu pardavėja kažką spaudinėja tame aparate, tada įkirtau kad gali mane apgauti buvau atidus…)
Na o sakykim man apsimokėtų turėti tokią kortą jei per metus mano apyvarta būtų nors ir vienas litas. Galima sakyti aš tą kortą gavau vos neuždyką. Karoč ten buvo Kalėdų metas ir vyko kažkokia akcija, tada korta studentui kainavo 7 liotus, bet jei ten iki kažkokios dienos išsiimi kortą gauni keturis TELELOTO BILIETUS (tada jie kainavo po 2 liotus)
Mieli ponai Lietuviai gerinkime savo ekonomiką, turėkime bent po 3 kortas ant galvos… Kuo labiau taupysime pinigus sukišę į kojines tuo patiems bus blogiau…
Nu man Nepatinka Snoras, LZUB velai babkes perveda, o VB atskaiciuoja 1Lt uz opercijas banke.
Bet korteles yra gerai. Ypac kai Inete gali kada nori patikrint saskaita,ar nepervede algos ir t.t ir tam nereikia grustis iki bankomato.
Be to parduotuvese visada moku kortele, zymiai patogiau. Babkiu nereikia nesiotis, o ir neatskaito nieko!
Vartoju ir as ELC jau koki pusantru metu…
Tasku aisku susidare neblogai iskaitant kad visos algos ir mokejimai ir pan eina i elc tai i metus apie 1500 tsk. Dar uzsipirkau skaitytuva,papildymu sim’ams pirkau uz taskus. Labai patogu nes nereikia skaiciuoti grazos prie kasos ir pan.,zodziu rekomenduoju.
Aisku jei islaidos per men. buna kokiu 100Lt naudojantis korta tai neverta tuomet imti elc.
±ai:
- tai momentiniai babkiu pervedimai (tai ivertinau po to kai i faking VE idejus babkes paciame banke o ne kazkur is Kaimanu salu jie ten pasirode po 3.5paros(veiksmas ne per iseigines) po "malonaus" pokalbio su kazkokiu banko klerku, o bunant uzsieni tik su ta korta jausmas nepakartojamas kai ne cento pasiimti negali)
- Saugumas, t.y. joks lochas neapsipirks rades tavo korta, nes magnetiniu korteliu savininko tapatybiu kaip teko isitikinti nieks nepaiso, testavau su brolio VE.
- -ai
1.Kolkas netarptautine.
Na tai gal daro tik 5-10 % korteliu turetoju, o visi kit stovi eilese prie bankomatu ir grynina pinigus ir eina i ta pacia maxima pirkti uz grynus, o kad kortele galima atsiskaityti…
Apsirinki. Nueik i maxima ir paziurek kiek zmoniu moka su kortelem. As tai irgi darau mano brolis tai daro, o vo mano tevu niekaip neina prikalbinti, jie vis casha is kojiniu traukia. Bet tu buk mandras prikalbink kokia senute isigyti elitocarda arba kokia visa gold, statau is karto starkos buteli…
Panasu, kad is vis niekas nesinaudoja tomis kortelemes, visi lietoviai casha is kojiniu traukia…Bet ,kad va pirktum ir dra tau nauda eina tai niekas nesusimasto…
As kartais pilu benza su elitocard. tai uz 20 liotu duoda 1 ar 2 taskus. jau turiu koki 10…
No jo pas mane kortelės apyvarta per metus karžkur tai apie 3000-4000 liotų. Nu kai kuriose parduotuvėse už 10 litų duoda 2 taškus. Nu ir 500 gaunasi kaip nieko. Vo taip vo tau…
Nesamone ,norint per metus surinkti 500 tasku ar jus nujauciat kiek reikia
isleisti pinigu kad tiek tasku surinktum? as turiu sita kortele pirkau uz 18 lt
prekiu ir gavau vos 1 taska ? tai paskaiciuok ar eilinis zmogus gali surinkti
500 tasku dauginus is 18 lt tai kokia suma gausit norint tureti tuos 500 tasku?.
Manau geriausiai tuos taskus isnaudoti mokant korteles pratesimo mokesti, kuri reikia moketi kas du metus. Tipo as pasiemiau korteles tikrintoja ar kaip jis ten vadinasi ir ketinu sumoketi taskais uz korteles pratesima. Per metus panasiai surenku apie 500 tasku.
Sveiki, ar
kas nors turi elito card&*039;a?
Kaip su tais taskais? Ar gave prekiu kas nors uz taskus.
Gal kas pasigirs kiek daugiausiai ju surinke…