Eleonora
Jusu nuomone apie amerikanskas masinas pliusai ir minusai
Priekis tai ne itin. Kažkoks keistas.
As kadais snekedamas su amerikonu apie tackas, sita modeli Apolinarija pavadinau…
Mustango dvasia
naktibledai
Apolinarija kaip tai ivardinai anglu kalboj?
bet važiuoklė pas sportinę mašiną nu nx kaip padvėskė plaukioja
Nežinau Ford Mustang, legenda, vardas, bet kažko juose man visad truks, rinkčiausi kaiką kitoyoutube.com/watch?v=WnLktvQlg3gŠitas top Gear epizodas turbut vienintelis, kur jų mintys sutampa su manosiom ir gerai pasako, kodel JIS yra geresnis už Mustangą
Grishman, Bet kokia galimybė yra įsigyti Chargerį? Ir kokia Mustangą? Jeigu būsiu įsimylėjęs Mustangą aš bet kada galėsiu nusipirkti kokia 94 metų V6 nevaliūchą ir džiaugtis, kad turi žirgą. O kas lieka Charger’io mėgėjams?
Būtent kad kaip sakė _Mustang lived on getting softer and fatter, while Charger lasted for just 8 years at then it’s gone…_Na aišku dar yra šitas lovecars.ru/wp-content/uploads/2010/04/dodge_charger_srt8_2.jpgBet viena yra gyva legenda, kita yra šerpatrebas kuriam duotas legendos vardas, siekiant geresnių pardavimų, kaip kad nutiko su Chevrolet Impala ir Opel…tpfu Pontiac GTO
Pontiac GTO ne Opelis, o Holden iš Australijos. Na tas naujasis Charger nėra toks blogas su SRT8 varikliu. Man tik sunkiai suvokiama kaip didelis ir sunkus coupe staiga tapo sedanu.
Puntiac = Holden Holden = Vauxhall Vauxhall = Opel Pagaunam? tas pats b… tik kitame kontinente
Grishman, Pagaunam, bet kartais nenorim to pripažinti, nes iš dalies JAV neturi savo markių, yra tiktai vardai. Viskas susipynę tarpusavyje ir t.t. Gali pirkti Mitsubishi arba Dodge.