Eleonora :)

Eleonora :slight_smile:

Jusu nuomone apie amerikanskas masinas Šypsena pliusai ir minusai Šypsena

Priekis tai ne itin. Nekaltas Kažkoks keistas.

Širdis Myliu Girtas Flirtas Drovus Apkabinimas Tūsas Myliu

As kadais Girtas snekedamas su amerikonu apie tackas, sita modeli Apolinarija pavadinau… Juokiasi

Mustango dvasia Gerai

naktibledai Gerai Juokiasi

Apolinarija Juokiasi kaip tai ivardinai anglu kalboj? Šypsena

tikroji Eleonorayoutube.com/watch?v=U6-TlxADdA4

bet važiuoklė pas sportinę mašiną nu nx kaip padvėskė plaukioja Juokiasi

Nežinau Ford Mustang, legenda, vardas, bet kažko juose man visad truks, rinkčiausi kaiką kitoyoutube.com/watch?v=WnLktvQlg3gŠitas top Gear epizodas turbut vienintelis, kur jų mintys sutampa su manosiom ir gerai pasako, kodel JIS yra geresnis už Mustangą Valio

Grishman, Bet kokia galimybė yra įsigyti Chargerį? Cha cha Ir kokia Mustangą? Jeigu būsiu įsimylėjęs Mustangą aš bet kada galėsiu nusipirkti kokia 94 metų V6 nevaliūchą ir džiaugtis, kad turi žirgą. O kas lieka Charger’io mėgėjams? Cha cha

Būtent kad kaip sakė _Mustang lived on getting softer and fatter, while Charger lasted for just 8 years at then it’s gone…_Na aišku dar yra šitas lovecars.ru/wp-content/uploads/2010/04/dodge_charger_srt8_2.jpgBet viena yra gyva legenda, kita yra šerpatrebas kuriam duotas legendos vardas, siekiant geresnių pardavimų, kaip kad nutiko su Chevrolet Impala ir Opel…tpfu Pontiac GTO

Pontiac GTO ne Opelis, o Holden iš Australijos. Na tas naujasis Charger nėra toks blogas su SRT8 varikliu. Man tik sunkiai suvokiama kaip didelis ir sunkus coupe staiga tapo sedanu. Cha cha

Puntiac = Holden Holden = Vauxhall Vauxhall = Opel Pagaunam? Juokiasi tas pats b… tik kitame kontinente

Grishman, Pagaunam, bet kartais nenorim to pripažinti, nes iš dalies JAV neturi savo markių, yra tiktai vardai. Viskas susipynę tarpusavyje ir t.t. Gali pirkti Mitsubishi arba Dodge. Cha cha