Elektronines uzrasu knygeles??? (verta ar ne)

Elektronines uzrasu knygeles??? (verta ar ne)

gal kas esat turejes,kokia nauda is jos? Manau turetu buti ir elektr.vertejas,galimybe jungtis prie interneto…

kaip ir kas gal kazkas smulkiau galetumet arba linka koki imest (idealu jei vokiskas).
Aciu is anksto

http://www.palm.com
viskas labai aiskiai parasyta.
pats turiu senesnio modelio delninuka ir nesiskundziu.

gal kazkas koki nors vok k linka zinot? (su angl sudetinga)

hmm… siaip geras daleekas tas elektronine uzrashu knygele bet deje ji nera reijkalinga ir newerta pirkti geriau nusipirkti gtera mob tel negu delninuka
ar uzrashowke
uzrasovke taij ish vis nereijkalingas daleekas nebent rashaij chemija tada gali formules susirasheeti ir naudotis bet seijp nereijkalingasLaimingasNe

Man tai patinka Gerai.

Manau,kad neverta pirktiNe…kazkada labai norejau elektronines uzrasu knygutes,tai buvau nusipirkus…naudojausi apie menesi,o po to nusibodo,tai draugei atidaviau…

na net nesitikejau tokio Moteris ir Vyras atkalbinejimo, man tokio daikciuko tik info kokiam ousmeciui kol PC neturesiu reikalingas,patarkit ka daryt tokiu atveju jei jau neverta sio zaisliuko pirkti? Šypsena
gal PC pigu geriau laikinai pasiimti ar laptop’a (bet sie brangus),i mobilu nesurasysi visos informacijos juk Šypsena
dekui is anksto Šypsena

As nepirkciau

Buvau nusipirkes pries 6 metus elektronine uzr. knygute, naudodojau, kol atsirado mobilus (Nokia 7110) su gera uzrasu knygute. Dabar turiu delninuka, patogus dalykas. Bet aisku juo PC nepakeisi. Uz laptopa man geriau tinka, nes reikalingi failai su savimi, o sutelpa i kisene.