elektrine virykle

atsiprasau, ten ne "technikos" , o "chemijos" turejau omenyje Šypsena

o Frosta pasistengsiu atsiminti Šypsena

As valau Eres ,labai patenkinta,reiks ir man ta kita isbandyt…beje,ji nusipirkau 07 mėn.ir tik dabar baigiasi,taigi labai ekonomiskas,nes jo daug nereikia…

Sorry, truputėlį suklydau - ne Frost, o "Frosch" (nu su varle žalia toks) Mirkt

Elektrine virykle yra gerule
fainas dalikas ir tos elektros ne kazi ka suvalgo
GeraiTaip

o as tai susigundziau Zanussi kaitlente ir vyrikle (mont.)
manau, kad geras kokybes ir kainos santykis
tuo labiau tai yra tas pats AEg ar Elektroliuks - priklauso vienai korporacijai

Pas mane taip pat Zanussi kaitlente ir orkaite, vos pries menesi pajunge. Orkaitei neturiu jokiu priekaistu, o va kaitlente (dujine)- viena skyle buvo su broku, nedege. Tiesa, meistras is garantinio remonto sutaise. Tai dabar kita kazko gesti pradejo. :confused:

Ko noreti - italai. Cha cha

o, mintis - kur kreiptis del virykles imontavimo ir pajungimo? pas kuriuos baldininkus kreipetes? ir kiek tai kainuoja?

O jei lyginti iš principo elektrinė ar dujinė viryklė geriau? Įvertinant eksploatacines išlaidas (tipo kuro kainą ir pan.), maisto ruošimo patogumą ir paprasčiausią saugumą gyvenant su vaikais???

Būtų įdomu išgirst nuomones tų, kurie ir vieną ir kitą išbandę.

Rita, tai jau isigyjai vitykle?
kokia jei ne paslaptis

siaip, baldininkai tik imontuoja virykles

elektrine puse - ne ju kompetencija

rekomenduokit koki meistra

Skeptike, dar ne, bet jau labai konkretus ir realus variantas - Wirpoolas, tik laiko klausimas beliko.

Kai virtuves baldus state baldininkai butu ir visa technika pajunge, dabar vis tiek reiks ir ju pagalbos, nes reikia stalvirsyje skyle ispjauti.

p.s. pasiskambinau baldininkams - "Saditai", kainos tokios - stalvirsio ispjovimas - 40 Lt, virykles pajungimas - 40Lt, is viso 80Lt. (o jei is ju butu perkama technika - imontuotu nemokamai)

gal jau pats gali ka rekomenduoti?

Žvaigždė

Pakonsultuokit kas nors dėl orkaitės prijungimo į elektros tinklą - greitai jau montuos virtuvės baldus su visom orkaitėm, kaitlenėm ir panašiai… Dabar pas man sienoj elektra sutvarkyta, rozetės sudėtos - ar orkaitė tiesiog jungiasi į standartinę rozetę, ar kažką reika daryt papildomo?

as zinau tiek, kad turi buti su izeminimu. man darydami remonta atvede laida ir paliko tiesiog kysanti …

Elektrinems virykles montuojamos specialios rozetes ir kistukai. Tokie dideli. Ir laidai turi buti storesni nei iprasti, nes jos galingumas kur kas didesnis nei elektros lemputes Šypsena Kokai rozete statyti, rekomendavo "Senukuose". Kol kas maniske elektrine orkaite su keramikine kaitlente da supakuotos, laukia baldu Cha cha

JP>

o kokios firmos virykle?
pagal viska tai Tau imontuoti turetu baldininkai. idomu, ar jie pagal iskvietima siaip atvyktu imontuoti i jau esamus baldus? gal galetum parasyti tu baldininku tel.?

Manau, kad geriausia yra pusiau elektrine, pusiau dujine virykle. Orkaite tai visuomet geresne elektrine, o katvietes tai gali buti pusiau tokios, pusiau kitokios.
Man asmeniskai tai grazu i baldus imontuojamos kaitvietes, bet jos buna tik elektrines, kiek maciau. Niam niam

BOSH ir dar karta BOSH , jau 5-metai be problemu ir ne tik virykle ,o ir visi kiti el.prietaisai shitos firmos … Taip

Kai virtuvėje dariau remontą, tai paprašiau, kad sumontuotų: skydelį su automatu (atsarga gėdos nedaro, nors stovi vienas laiptinėje), naują rozetę (tokią galingą). Viskas gražiai susikompanuoja ir gerai žiūrisi. Be to, ilgam išvykstant, nebereikia dėl saugumo (jei koks tarakonas tarp kontaktų įlystų) ištraukinįti šakutės, užtenka išjungti automatą.
kai ateis eilė voniai, tai padarysiu panšų bajerį ir vonioje (skalbenkei pajungti).

sit kaip… tokiu bajeriuku nezinojau, tai pas mane viskas primytyviau… virtuveje skalbianke is karto prijungta (nera rozetes atjungimui ir nepasiekiamoje vietoje), tas pats variantas tures buti ir su virykle…