Elektrenai


Elektrenai

sestadienis… Kiekvienais metais vis cia sunkiau kazka padoresnio pagaut Liūdnas

didžiulis-gražulis - Gerai

Gerai

Kam jus tuos degtukus imat?

grazios zuvys Šypsena

nykstukiniai - poliaukai Gerai Niam niam

tam kad galetume sakyt - "Kiekvienais metais vis cia sunkiau kazka padoresnio pagaut Liūdnas " Cha cha

ar yra kokia priklausomybe tarp degtukiniu eseriu paemimo, ir didesniu nekibos ? Man kazkaip atrodo kad nugaudzius mailiu, daugiau maisto lieka kitam mailiui ar didesniam eseriui, ko pasekoje sparciau auga. Nors ir maziau. ir siaip, tie cigaretiniai jau su ikrais , reiskai sulauke brandos, suauge, ir ne velnio jie neauga didesni, veisle turbut tokia, arba maisto stygius.

Gerai

Gerai

ir is kur jus tas zoliniu, nedaedanciu ar kaip bevadintumet, vienzo - nebeauganciu eseriu porusius jamat Apakęs Pavargęs.

jei uzaugo 1, tai ir kiti uzauga, vat jei neauga, tai ir to virsutinio nepagautum-visi but degtukai.

ar jus imsit ar paleidinesit tuos cigaretinius, galima manyt kad nuo to didziuju nepadauges. O kur imam, tai visi aukstaitijos ezerai, pagrindas sprindiniai eseriukai. Ir jauciu kad ir uzdarius ezera 10 metu, tie mazi kaip buo mazi, taip ir liktu. Ir vel gaudytum tik cigaretinius.

Nuo ezero priklauso.

tai kad ir dabar tu didziuju niekas neugaudo, nei verslininkai tiklais gaudo, nei megejai ten su kokiu sliekiuku vasara viena kita pagaudami, tikrai nenugaudo, ypac didziuju. Ir ka, ateina ziema , nuvaziuoji ir pabandyk pagaut didesniu eseriu. Sansu mazai. Aisku pagauni 1-3 per diena.

visi eseriai turi sansa uzaugt dideli Cha cha, be abejo, priklausomai nuo mitybines bazes vandens telkinyje. ner Ne jokio kito skirstymo, tipo uzaugantys ir neuzaugantys

tai ka siulot zmogui ? nuvaziuot, per diena pazvejot , visus paziukus paleist, o pasiimt viena eseri kaip foto matom, dienos laimikis. Ka veikt paskui su 1 zuvim ? O cia paeme cigaretiniu 30 ir viena didesni, issikeps pora keptuviu, seimai bus. Ka ten dar situ cigaretiniu eseriuku gailet.

tada nereikia paskui skustis kad dideliu eseriu nera, sitie eseriukai puiki mitybine baze dideliems eseriams Cha cha plius vienas kitas is situ pasiektu ir to didesniojo dydi Cha cha

kita vertus sitie maziukai paskrudinti - labai skanu Niam niam Cha cha