Eksterjeras.

Eksterjeras.

Everybody? Cha cha

Hammerio ryklį niurkai? Cha cha

Cha cha Deja, savaji. Cha cha Bet praktiskai identiska. Cha cha

nu niblogai niblogai Šypsenakaip nebyra? Nekaltas išlaikymas daug kaštuoja? Nekaltas Jau tris mėnesius ieškau mašinos ir nehuja nerandu… tai galvoju ryklį paimt dyzelinį Nekaltas

Galvoju kaippanaikinti stiklainio efekta nesugadinant exterjero… Nekaltas Gal kokias uzuolaideles mandras galima gauti visam galui, tiek ir durelem? Nekaltas

reikejo imti audi, elektronines viso galo uzuolaidos, na bent jaui pas mane Juokiasi

soprano, visu pirma, as toki “imiau” tris su puse menesio… Šypsena tai nebuvo pasiuloj, tai kelis gerus variantus is po nosies nugriebe, tai uzjoti (kas tikrai neretenybe)… Sita paemiau su keliom matomom bedom. Tai truputi ilenktas sparnas ir “kazkas barska prieky”. Bet suzavejo salono islaikymas… ir teko apsisprest greit nes latviai jau davinejo 100 euru daugiau… reziume tvarkyta priekine vaziuokle. Du isvis isgriuve sarnyrai ir du jau reikalaujantys remonto, bei du traukes antgaliai. Kaip ir daugiau nieko nedaryta, apart einamu pinigu kisimu, kaip dirai, tepalai, filtrai, signalizacija, registravimas, draudimas, ziemines padangos, uzsakyti ratlankiai ir padangos vasarai ir t.t. Tai va tiek Šypsena

Nu vien tik del to Audi neimciau Mirkt

audi reikia apmyžt ir sudegint Gerai

Beje, jei kalbant apie sio modelio edas tradicines, tai visu pirma pavaru deze, t.y. susideveje sinchronizatoriai, kas pasireiskia sunkiu antro begiu jungimusi is aukstesnes pavaros. Dyzeliniai varikliai nera super galingi, bet tuo paciu ir nera ekonomiski, mieste gali pasiimti ir 9 litrus saliaros. O daugiau kaip visi automobiliai, kiek vaziuoji, tiek ir byra… Šypsena Tik gal kiek maziau nei vokiska kokibe, kuria remontuodami visi kisa PIGIAS padelkas dalis, ir giriasi kaip ala pigiai remontuoja, bet remontuoja ir remontuoja Mirkt no offence, ar kaip ten sako Mirkt

Nu apie Audi as ir turiu savo nuomone Juokiasi

tai sakai dyzelio neapsimoka imt? Nekaltas

as zinau kas labai nebloga dyzeliu pardavineja… 2000m. universalas… grazutis Šypsena

Nu kaip. Jis teturi 66 Kw. Bet turi nebloga sukimo momenta. Taigi vaziuoja pakankamai smagiai. Bet kas liecia ekonomija… Nekaltas Trasoj man gavosi 7.5 litro simtui. Greitis apie 110, + 2 zmones be manes. O mieste gaunasi apie 8-8.5… Spresti tau Mirkt kas liecia variklio patikimuma, tai jau loterija ka nupirksi, bet specifiniu bedu, alia tai kuro surbliai, ar dar kox velnias, neturi. Mirkt

as pai eaudi irgi turiu savo nuomone Taip ji man persilpna kale px kad ir 200kw

Sitie galantai man patinka Šypsena ypac kai vienas 2.4i 16v garaze… Girtas

Dzo, kiekvienam savo matyt. As laukiu nesulaukiu naujojo Lancer su 400nm, dyzelio, gal tai bus second step auto pirkime Šypsena nyxem-e, GDI? ar amerikietis? Šypsena

Amerikietis, baltas aftamatas Girtas gaila, ne as su juo vazineju… Šypsena P.S. Iki jo atsiradimo labai peikiau automatus, bet kai pamaciau seile istyso Cha cha

dėkui už info Alus