Ekonomiskas vaziavimas

Ekonomiskas vaziavimas

va taip va taupau kura Cha cha

ka tu cia vairuoji?

actros

actros nespejau Cha chabaisiai atrodo rusu kalba. o siaip - papuolei i kamstuka kalnuose Mirkt

actros. nespėjau. papuolei i kamštuka kalnuos? Cha cha

actros edita: nespejau Ufff kalnuos kamstis?

puga kalnuose Liūdnas dejo sniego ivaziavus, net nestojau grandiniu det, bet judejau i prieki Mirkt pasiseke kad buvau krautas su 20tonu

cia kalnai? speju papuolei su kamstuku i actrosa Taip

tai aisku, Nakum tos grandines Blogai ponu ismyslas. As net sviesu nejungciau ir apskritai, uzsimerkes vairuociau Taip

Šypsena cia kalnai Mirkt yra dar kitu priemoniu “pakelt” ekonomija Cha cha bet as tuo neuzsiimu Mirkt

stig>tas grandines nesunku uzdeti Mirkt bet cia gavau sniego daug jau pradejus kilti i kalnus. Vietos nebuvo kur sustoti, o fura po truputi lipo, tai ir judejau…

neuzsiimk. nieks aciu nepasakys Cha cha gali pasitaikyti, kad darbdavys auksinis, bet tik gali - dazniausiai nepasitaiko Cha cha as irgi nenorejau normos iki 32 kelti, bet balta varna buti irgi nesamone Cha cha taigi daliwis wialniaz gaudavo biski pigEu saliarkos. o ir siaip, prisimenu, uz telefa atskaiciavo 30lt, vietoj baudos 30eur turejau 100eur uz veidrodi susimoket, “backa” sumest - tai didesne puse atsiemiau Cha cha

woris>mano sefas neskaiciuoja normos, kaip ir del visokiu nubraukimu nenuskaiciuoja (aisku nedauzai tos furos specialiai Cha cha )be to dave kuro kortele su kuria galiu pats sau i masina pilt be pvm… tai kaip ir vogti neapsimoka

nu reiskia pasitaike geras darbdavys Geraidabartinis mano irgi nenuskaiciuoja. yra fiksuota ir Ufff Gerai