Ekonomiskas vaziavimas
va taip va taupau kura
ka tu cia vairuoji?
actros
actros nespejau baisiai atrodo rusu kalba. o siaip - papuolei i kamstuka kalnuose
actros. nespėjau. papuolei i kamštuka kalnuos?
actros edita: nespejau kalnuos kamstis?
puga kalnuose dejo sniego ivaziavus, net nestojau grandiniu det, bet judejau i prieki
pasiseke kad buvau krautas su 20tonu
cia kalnai? speju papuolei su kamstuku i actrosa
tai aisku, Nakum tos grandines ponu ismyslas. As net sviesu nejungciau ir apskritai, uzsimerkes vairuociau
cia kalnai
yra dar kitu priemoniu “pakelt” ekonomija
bet as tuo neuzsiimu
stig>tas grandines nesunku uzdeti bet cia gavau sniego daug jau pradejus kilti i kalnus. Vietos nebuvo kur sustoti, o fura po truputi lipo, tai ir judejau…
neuzsiimk. nieks aciu nepasakys gali pasitaikyti, kad darbdavys auksinis, bet tik gali - dazniausiai nepasitaiko
as irgi nenorejau normos iki 32 kelti, bet balta varna buti irgi nesamone
taigi daliwis wialniaz gaudavo biski pigEu saliarkos. o ir siaip, prisimenu, uz telefa atskaiciavo 30lt, vietoj baudos 30eur turejau 100eur uz veidrodi susimoket, “backa” sumest - tai didesne puse atsiemiau
woris>mano sefas neskaiciuoja normos, kaip ir del visokiu nubraukimu nenuskaiciuoja (aisku nedauzai tos furos specialiai )be to dave kuro kortele su kuria galiu pats sau i masina pilt be pvm… tai kaip ir vogti neapsimoka
nu reiskia pasitaike geras darbdavys dabartinis mano irgi nenuskaiciuoja. yra fiksuota ir