Ekonomija
Maniskio kibiriuko mk3 81kw TDI 5 begiu mieste pavasaris dziugina
Pas mane irgi ekonomija, tik prieš 4.4 reikėtų vienetą prirašyti.
tai ,kad turetu daugiau valgyt su tokiom apsukom pas mane 100km/h vaziuojant rodo net iki 6l/100km, vaziuojant 120km/h ,apsukos pasiekia 2 rpm ir sanaudos iskart krenta iki 4 -4.5
ir sanaudos tokios pacios realybej?
Pas mane deze ideta neoriginali… tai zodziu 5 begiu mieste 60 pats tas, o autostradoi virs 100 jau nx kaip boingas reke…
Del sanaudu nzn reiks pratestuot, prisivariau pilna baka nusinulinau km ziuresiu kiek nuvaziuosiu per daug nedraskant
ir kokios apsukos buna tuo 5tu begiu prie 60 ?
pirma komentara paskaityk ir nesunku bus susigaudyt kokios apsukos prie 60
is kur as tureciau zinot kiek kiekvienos masinos apsukos buna ? Jei jos zemos - peilis matorui ir visas efektas
nu tai jei 52 ar kiek ten ir apsukos ~1.5 rpm, tai prie 60 km/h bus kokia 1.6-1.7…
Nu cia ta 5 saiba vaziuojant nufotkinau…deze keiciau neradau originalios teko kaskoki gaidi isidet tai apie autostrados lekimus pamirsau bet dbr irgi zjbs trumpi begiai sumetai per 3 sec. ir zjbs
mazai apsuku, cia dar 4 vaziujant turetu maziau ryti
pas mane 5tu begiu tokios apsukos prie 90~
o tai ne 6 begiai pas mazda?
rhcpepper su originale ir pas mane tokios apsukos turetu but bet koks skirtumas siai dienai ekonomas svarbiausia
o ir traukos turi pakankamai
man 81 kompas rodo 4,5 trasoi, realiai apie 5l buna apie 100 laikant su ekipazu. Bet ar ziema ar vasara trasoi nesiskiria sanaudos trasoi kai temp. 90. Pasikeisk termostata is 87 i 92
siandien pasitikrinau. saabas vartoja 11ltr ant simto
retenybe, dyzelis golp 3 ir bc, ilgai vargau kol skydeli toki gavau.