ekonometrija VU. gal kas ystojo ar studijuoja?

ekonometrija VU. gal kas ystojo ar studijuoja?

Laimingas ystojau y VU ekonometrija, gal yra dar bangoj ten ystojusiu? o jei yra jau studijuojanciu, tai ka galit papasakot? Laimingas

na is bangos tai nzn … gal atsiras, bet mano viena klasioke ten istojo Šypsena

Man iki ten dar toli,bet viena pazistama panele ten istojo Šypsena

hmmm, tai sakai ekonometrija… O kas tai, tiesa sakant? ka po to galima veikti?

cia kazkas su statistika, tikimybem ir matematika susije, atrodo Nekaltas turetu but sunkus mokslas, bet jei turi gerus smegenus tai gerai Taip

sakau Taip Cha cha tiesa sakant pati net nezinau delto ir kuriau shita tema, o kaj pabajgsiu tai pasakysiu tau kur galima dirbt Taip akiej? Niam niam

oCHHH busiu statistike vadinas Cha cha Juokiasi nu niekis bandysim, jej neistempsiu perstosiu kitamet Taip Laimingas

as istojau i ekonomika…vu… Tūsas Laimingaszinau kad ne i tema…nu bet tu nesupyxi kad pasipasakojau… Cha cha Laimingas

ne ne, ka tu as tikraj nepyxtu kaj zmones giriasi Taip Cha cha Juokiasinu ir geraj, man vistiek fainiau Liežuvis

na taip yra studijuojanciu ekonometrija Šypsena labai placiai negaleciau papasakoti apie pacia ekonometrija, mat pirmas kursas daugumoje specialybiu sutampa ir visiems pirmakursiams stengiamasi idiegti matematini mastyma, taigi kol kas galiu tik pasakyti, kad sioje specialybeje tikrai reikes pasukti galvele, norint suprasti tokius dalykus kaip matematine analize… na siaip turiu tokia nuoroda, ten yra siokios tokios informacijos apie ekonometrija: mif.vu.lt/katedros/eka/mokymas.htm

na taip yra studijuojanciu ekonometrija Šypsena labai placiai negaleciau papasakoti apie pacia ekonometrija, mat pirmas kursas daugumoje specialybiu sutampa ir visiems pirmakursiams stengiamasi idiegti matematini mastyma, taigi kol kas galiu tik pasakyti, kad sioje specialybeje tikrai reikes pasukti galvele, norint suprasti tokius dalykus kaip matematine analize… na siaip turiu tokia nuoroda, ten yra siokios tokios informacijos apie ekonometrija: mif.vu.lt/katedros/eka/mokymas.htm nu va jau darosi kazkas kaip ir mazdaug aisku… tai as kajp suprantu bus laaabai daug matematikos… Cha cha kagi, tex ruostis daznam smegenu darbui Juokiasi Drovusaciu labaj Drovus, tikrai padejo linkas Taip Laimingas

o as ystojau i ekonomika…vu… Juokiasi Juokiasi Juokiasi Cha cha (is saves juokiuosi) Laimingas Cha cha

O kas cia juokinga? Nekaltas

ekonometriksas tai zymiai daugiau nei statistiska. Visu pirma tai technologija, kuri yra taikoma esamoms tendencijoms rasti + vien technikos zinojimu viskas nesibaigia, reikia pakankamai daug ir konceptualiu ekonomikos teorijos zhiniu. Kitaip sakant ekonometrija tai puodas, kuris ishverda ekonomikos teorija Šypsena

niu ka busimi bendrakursiai…susitixim grauzdami matiekos knygu lapus Mirkt o jei rimtai, tai as istojau i ekonometrija ir jau susitaikiau…beveik Šypsena…su ta mintim, kad matieka, niu dar ir informe mane persekios maziausiai 4 metus Cha cha varot i stovykla?

vienoj temoj sita jau antra karta pakartojai !!! !!! Apakęs Kanda Piktas !!! !!!

Žliumbia Nežinau

o tu tox ispoodis tik ir ieskai kajp man igelt… Veee Ignoruoju

as planuoju stot i ekonometrija Taiplb noreciau Drovusreiks labai stengtis gerai baigt sulia… ir kaip sekasi studijuot? kaip destytojai? tiek prisiklausau apie univerus ir destytojus,visi skirtingai pasakoja… Pavargęs