ekonomas

ekonomas

airbegas bus? Cha cha ar liks tuscia??

Siandiena nuo silutes iki klp su 3,7 mustangu vaziavau, per kaimus apie 60, kitur 90-100 ir va kokias sanaudas piesia 6,8 apsukos matosi kokios stovi su autopilotu. Bmw x1 ta pati marsruta su 2.0 varikliu padariau 8,1. Kasdiene masina sakyciau visai padori cia gaunasi is to fordo Laimingas

Mustangai kaip bulkos paliks? Sian 11vnt laukia eiles pas tampytojus Paplepėkim

ratas nedapūstas Liūdnasbet tai kaip keistai žiūrisi ale retro dašboardas, cifravičiokas per vidurį ir opel rekord lygio plastmasinės rankenikės Liūdnaso sąnaudos kaip litrinio cilindrio Gerai

Juokiasi airbagas ant galines sedynes guli naujas, ryt elektrikas ides ir klaidas nutrins.

Tu mustangu jau senai pilni servisai uzversti, issiparduosiu situos kas liko ir turbut nebepirksiu daugiau. Ratas ten kiauras, norejau naujas padangas uzdeti, tai niekas neturi vasariniu 215/65 17 uzsakiau, tik ketvirtadieni atves NekaltasBet tema apie sanaudas, dujas dar isideti ir vsio, pigiau nei su 2.0 dyzeliuku Cha chaAi dar gerai apsiziurejau, ziuriu padangu lipdukas su kitais ismatavimais nei pas mane, tada ziuriu ir VIN kodas ne mano uzklijuotas, tai meistrai sumaise, kai daze nuo kito Cha cha

Vistiek 5litri imciau

Ka čia apie niekinius mustangus,visa media ošia, Jakutiene laukiasi, tik nezino nuo ko. Vyr,davai i pm ka turi 11-12k ribose.

Dr002 pakelei kapeika, skubi isleisti kol pati su vaikezu neuzjaute Juokiasi

taigi ieško kažko kažkam. o gal pats tylią mintį audžia pasodinti bangą ant kito auto Cha cha

Nieka as nekeliau ir pati samoninga Cha cha seip nezinau,man siai dienai su masina uz tiek pinigu yra nereikalinga Ne gal ir senstu,kol put nepradejo,ošEntys lapai man negirdimi,kuriasi ir ok Cha cha dar stroimaterialu daug suveziot reikia.

Jei kazkas dalintu ir as 5 litrus imciau, bet ziurint is praktines puses, ka ir daro vokieciai jau daznai, praso, kad jam iskarto dujos butu sudetos i 3.7, nusiperka, kaip kasdieni auto. Uz tuos 20.000 euru, kazkaip ne daug ka isskirtinio rasti galima.

Doktarui vidurio amžiaus krizė, nori krūtos tačkės bent trumpam… varyt in centriuką studenčiokių pajamt Cha cha

Sveiki, gal zinot kas kur galima pirkti baldu laminato, to kur ant ploksciu klijuoja ?

Galiu ir be tackes,juo labiau i bara neleis ivaziuot su mašina, o ir kam valkatai paimt masina? Cha cha

nu davai pajamk kokią gražią stirnikę ir inmesk penktadienį foto Cha cha

Jo,eisiu ir imsiu,kad tau parodyt Gerai prisijAmiau,kai buvo laikas,o ne sedejau bangoje ir nesakiau,kad uzpiso naujos pezdos Paplepėkim

sedžiu pas vokietį, bet pas jį garaže ne mustangas. Senoka Carrera 4 Cabrio GirtasVyr, gal pasiūlyt kokį žirgą? Cha cha

automanas.tv3.lt/54-tukst-kilometru-nubeges-citroen-xm-ar-pilka s-dyzelis/ Apkabinimas Gerai Išlaikytas