Ej, kur dingo senoji BANGA ?ar dar imanoma ja susigrazinti?
Na , ash jau zhinojau , kad banga keisis…bet galwojau , kad ji bus tik pagrazhinta, bus kas nors naujo idomaus…bet ne…banga jau net nebebanguoja…basta…ji palaidota…atejo bites era……kokia komercija…kokia reklama…
…pffff…o gal dar imanoma susigrazhinti banga?nes mane jau wemdo ta zhalia spalwa ir zwairawimas i kaire,.
pfff… Dar sukurk kelias temas apie tai, kad nebėra nemokamų SMS, apie žvairavimą į kairę, kaip atsiloginti ir būsi šaunuolė
o kam?tokiu temu ir taip yra
o ši tai jau vienintelė ir nepakartojama?
neka nematai , kad wos ne kiek wienas raso shia tema , jeigu nepastebejai
…hmz…
taj ir ash kazhkodel norejau parasyt…
man irgi nepatinka, kad banga nebe tokia…
Ir ash nepatenkinta…
bite+ su.das ir taskas
Pasakysiu trumpai ir nesvankei:
P.I.Z.D.E.C. atejo bangai…
Supratot? Ziema…Visas vanduo “suliediniejo” ir ner bangu o bitute visada yra todel ir pakeite…
man tai geriau bite, nes tas senelis saltis su savo kalediniu snukiuku bangos 1 puslapyje, buvo uzknises …
na ir man laaaaaabiau patiko banga…bet ts senis saltis jau pr ilgaj tikrai buwo uzsibuwes
e bat rimtaj,kodel ja pakeite?As is vis nzn ,kad ji keisis kaj atsidarius puslapi pamaciau,kad cia visaj ne banga,tai issigandau…galvoju kur dingo mano banga?
man taj bangoje buvo geriau negu cia,taj nuo siol nebebus bangos?ka dabar daryt?man taj nauja banga nepatinka
ko jūs pergyvenat labai gerai dabar yra aš dryščiau pasakyti kad kai jau pripratau man gdabar yra geriau negu kaip buvo ankščiau
kokia tragedija… kaip graudu…pff…
ziemomis bitutes aviliuose slepiasi. taip akd ir ju nera
Banga issigime ir tiek…