Ej, kur dingo senoji BANGA ?ar dar imanoma ja susigrazinti?

Ej, kur dingo senoji BANGA ?ar dar imanoma ja susigrazinti?

Na , ash jau zhinojau , kad banga keisis…bet galwojau , kad ji bus tik pagrazhinta, bus kas nors naujo idomaus…bet ne…banga jau net nebebanguoja…basta…ji palaidota…atejo bites era…NeApakęs…kokia komercija…kokia reklama…Liūdnas…pffff…o gal dar imanoma susigrazhinti banga?nes mane jau wemdo ta zhalia spalwa ir zwairawimas i kaire,.Liūdnas

pfff… Dar sukurk kelias temas apie tai, kad nebėra nemokamų SMS, apie žvairavimą į kairę, kaip atsiloginti ir būsi šaunuolė Gerai

o kam?tokiu temu ir taip yra Nekaltas

Juokiasi

o ši tai jau vienintelė ir nepakartojama?

neJuokiasika nematai , kad wos ne kiek wienas raso shia tema , jeigu nepastebejaiNekaltas…hmz…Šypsenataj ir ash kazhkodel norejau parasyt…

man irgi nepatinka, kad banga nebe tokia… Nustebęs

Ir ash nepatenkinta…Nustebęs

Pavargęs bite+ su.das ir taskas Piktas

Pasakysiu trumpai ir nesvankei:
P.I.Z.D.E.C. atejo bangai…
Supratot? Ziema…Visas vanduo “suliediniejo” ir ner bangu Liežuvis o bitute visada yra todel ir pakeite…

man tai geriau bite, nes tas senelis saltis su savo kalediniu snukiuku bangos 1 puslapyje, buvo uzknises Piktas

na ir man laaaaaabiau patiko banga…bet ts senis saltis jau pr ilgaj tikrai buwo uzsibuwesMirkt

e bat rimtaj,kodel ja pakeite?As is vis nzn ,kad ji keisis kaj atsidarius puslapi pamaciau,kad cia visaj ne banga,tai issigandau…galvoju kur dingo mano banga?
man taj bangoje buvo geriau negu cia,taj nuo siol nebebus bangosApakęs?ka dabar daryt?man taj nauja banga nepatinkaLiūdnasNe

ko jūs pergyvenat labai gerai dabar yra aš dryščiau pasakyti kad kai jau pripratau man gdabar yra geriau negu kaip buvo ankščiau

kokia tragedija… kaip graudu…pff…Juokiasi

ziemomis bitutes aviliuose slepiasi. taip akd ir ju neraŠypsena

Banga issigime ir tiek…Liūdnas