eiti ar neiti...?

eiti ar neiti…?

Neapsisprendziu eiti ar neiti i soliariuma- vieni sako kenksminga, bet juk saulej taip pat nesveika degintis…Tai ka daryti?

Vienas kartas tikrai nepakenks…bet kad jau vasarele ant kulnu mina…Mirkt

na as eiciau ne viena karta-pirkciau abonimenta 50min-apie 60Lt

Ale, rimtai, kam eiti i soliariuma, jei vasara jau prasidejo? Bet siaip, aisku, graziau, kai papludimy nusirengi ne balta, o jau kazkiek pasigarinusi.Taip As pati niekaip neprisiruosiau nueiti i soliariuma, o dabar jau nebeisiu, nes mane saule ir taip greitai ima, taip, kad…Cha cha

as tai tik uz naturalia saulute Taip

manau, reikejo anksciau eiti. O dabar gali ir prie ezerelio pasideginti.

svarbiausia nestoveti vietoj, ypac saulekaitoje

Soliarume kaitintis dermatologai rekomenduoja tik lapkrichio - balandzhio menesiais,kada yra per mazai saules ir organizmas nepagamina pakankamai vitamino D. Tipo iki lapkrichio dar nuo vasaros turi pakakti…
O dabar tai jau vargu ar apsimoka eiti - yra nemokamas naturalus soliariumas - Saule vadinasi Laimingas

Gali pirma karta degintis ir ne pleze, tik svarbu kremu issitepti.
A to oda nusilups ir atrodysi Baisu

5 kartus per metus nuejusi i soliariuma rizika susirgti odos veziu padidini 50 kartu.cia dermatologu duomenimis…

teisingai manai. Saule irgi kenkia.
EikTaip grazesne busiLabas

neik!..
paskui be odos liksi… Kietas

bet geriau,nei visą gyvenimą miegotiLiežuvis

saulutej ir geriau ir pigiau,na bet ash tai vis negaliu ramiai praeit pro soliarumus ir uzsuku…
ir tu zinok,pats soliariumas nebrangus taciau soliariuminiai kremai ohoho kiek kainuoja…taipkad ruoskis pinigineCha cha

o man patinka būti šviesiai - kaip Nicole Kidman. Galų gale - esam šaltų kraštų žmonės ir tuo didžiuokimės Laimingas

Nežinau nu nznau mano gal kitoks poziuris…bet neikŠypsena tingiu issamiau atsakinetŠypsena

eik eikTaip

manau pries vasara nerejkia… Blogai nors kajp nori Taip

eik patariu kaifas
ŠypsenaŠypsena