eismo salygos siandien...

eismo salygos siandien…

Elektrenai-Kaunas(centras)-Siauliai = 5h kelio. Lietus, ledas, sniegas…youtube.com/watch?v=aZ3Th6WgOKwyoutube.com/watch?v=bSPA9K3iVCYyoutube.com/watch?v=1CB4SKD_x7Iyoutube.com/watch?v=dHVKxEpyp2Iyoutube.com/watch?v=Gevy__pWQUEyoutube.com/watch?v=Mywokqdf7VQyoutube.com/watch?v=l-Vur_WFAZU

px nx. as galejau nufilmuot kaip mane mentai be numerio sustabdo ir siulo atimt teises, kad numeris pasleptas Juokiasi

mentu klausaisi ?

cb yra Gerai as galvoju, kad man ant pugo tokio daikto reik Nekaltas

nevargina akiu tas melynas apsvietimas? Nekaltas

as taipat siandien vaziavau via baltica i kedainius, tai max 60km/h. ten vienoje vietoje kas 100metru grioviuose masinos buvo

{eMPy}-> kam tau racija Mirkt

rhcpepper, pas mane toks pats ant max, jokio varginimo Gerai

Inproof, zaicas, kelyje zinoti ka reikia Cha cha

rhcpepper Ne

jei vazinet vien tik mieste, tai mazai naudos is tos racijos, bet jei daznai tarp miestu, tai labai geras dalykas, ypac kas megsta virsyti greiti

žiauru Pavargęs

Domo-Kun as mieste visai ja nusijamu Angelas

ble pas mane ant furos mazesne antena Cha cha prikirpk ja nx Cha cha

racija vietoj radijo gali klausyt Cha cha kazkada klausiaus pokalbi, 3 furos viena paskuj kita vaziavo ir kazkas jas lenke ir bande uzdaryt i dezute furos Gerai.

dabar pazejau pirma video laika, tas as tokiu pat metu ir vaziavau ten, nematei krekzdutes vysnines? Cha cha

eMPy, su kuo filmuoji?

Domo-Kun nemaciau Ne lyg Nekaltastai nuo kedainiu iki radviliskio tryse ir parejom bepliurpdami: fura,as,fura Laimingas

one su paprastu fotiku Nekaltas