Einat visi miegot!
Dirbancius tai irgi liecia!tokiu metu valdzia miega,vagys banditai irgi miega,ligu kritinis metas jau praejo,moterys visos jau pagimde dorus piliecius,neistikimi vyrai jau parejo ir miega,istikimi jau pasisiojo pries tai pakele dangti ir vel miega…niekas nepasipirs,nepaliks,nemes,neisduos,bo miega…kas ten dar?Abortu nedarys,bo tokiu metu daktarai miega…visiem reik eit miegot…
O ką daryt tiems,kam nesimiega?
Eik tuom adresu tada nereiks kurti nereikalingu temu… [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/359651.12 1.330-=(1957455705](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/359651.121.330-=(1957455705)
To henrikui,tavo nuorodos wapas neatidaro,nenoriu pasakyt jokiu budu kad tamsta nenuovokus,greiciau ne man ja palikt norejot.Cia puikus moderatoriai ir nereikalingas temas trina.Todel as rami,o tamsta be reikalo nerimaujat.Bet vistiek aciu,kad rupinotes,mainais einu semtis ismintim ir skaityt reikalingas tamstos temas,tikiuos yra tokiu?Tik nesakykit kad ne.Skaiciau naktinius dienorascius,man buvo idomi zmoniu nemigos priezastis,cha,idomu paziureti tuo kampu,paskaityk pirma temos zinute ir suprasi ka turejau galvoje.Aisku nemiga kelia daugiausiai meiles nelaimingos,eiles visokias kuria,kas visai nieko nemoka,uzsienio kalbom kokia eilute nuraso is fraziu zodyno,taip protingiau…aisku durna tema,pati nemiegojau,dukra serga,ir galvojau kodel kiti nemiega.Razrucha,gali trint,matai,henrikui nereikia,jis ir taip uzmiega,be mano labanakt
Kad nenoriu miego…
Fainai
Jau rytas … … jei ka …
cia kai kam nuo perdozavimo dar tamsu!