Eina tie vaikinai...

Eina tie vaikinai…

Tai va zmones,ar tik aplink mane tokie debilai sukasi,ar visame pasaulyje nesurasi normalaus vaikino.Va,kad ir si savaitgali.Raso vaikinas(SMS),kad manes ziauriai pasiilgo(cia penkt).Na,as sest sakau gal susitinkam.Vaikinas tyli.KODEL?!O sekm vel gera vaidina.UZKNISO!Na.laime su juo nedraugauju…O mano eks…Kai draugavom ir amzinai laiko neturejo.O dabar nori draugais buti,skambina vakarais-benraujam taip sakant.Nesuprantu tos vyriskos gimines!Sudužusi širdis

Na tai gal kai turi tave nuolatos šalia tai ir nusibosta jiems…o va pajunta ,kad prarado - ir jaučiasi blogai…Negalvojo,kad ims ir neteks…
O šiaip tegul jie niekur toli neina, su kuom gi mes tadu liksim jei jie visi “į šiltus kraštus patrauks”? Mirkt

Na ir ? Turejau pana, su kuria norejau kuo dazniau buti, kuo dazniau leisti laika kartu, norejau buti su ja amzinai. Širdis Bet taip ja ir uzknysau… visokiu panu yra… visokiu ir bachuru, ir jei tu ant tokiu vis uzsoki, kuriems daug maloniau yra leisti laika su draugais, nei su tavimi, tai nieko cia nepadarysi. Bet neliudek, rasi ir tu toki panasu vaikina kaip as. Mirkt Šypsena Labas

manyciau, ka nusipelnom, ta ir gaunam

jazau… nu ir jaunimelis siais laikais… Cha cha juokinga ziuret Cha cha

As galiu pasakyti tik tiek: Kadangi moteru yra daugiau nei vyru, tai pasirinkti negalesit. Mes renkames su kuo mums buti o su kuom nebuti Taip

Šypsena Nu man kol kas lig shiol atvirkshchiai budavo Liežuvis

Tu tuom isitikines???Labas

jei tas vaikinas tau neparashe 6dieni, viskas yra naturalu, todel kad 6dienis tusu diena, o tu su juo kaip supratau dar nedraugaudama kazko reikalauji. jei jau draugauji tada turi teise i savo partnerio šeštadienio laika. gal jis paprasciausiai norejo su tavim isgerti arbatos kokia ramia diena o ne intensyvu šeštadienio vakara…

TaipTaipTaipTeisybė teisybė

Tai tiesa is esmes…tik jus renkates, o mes sprendziam buti, ar nebuti su jumis Cha cha Kadangi musu daugiau, tai ir bunam. Deja…

O gal problema ne tuose, kurie sukasi aplink tave, o to rato centre? :stuck_out_tongue:

Cha cha Cha cha Cha cha Gerai

Pritariu. eina tie vaikinai kuo toliau, ash ju nesuprantu ir manau gyvenime nesuprasiu, tai bl ash jam reikalinga, tai bl neskambina ir nerasho visa savaite, tada vel ish kazkur ishdygsta, sako as tavia spasiilgau, tu man reikalinga, ish kitu zmoniu suzinai, jog trankiojos su kita mergina, bandai palikt, neleidzia, banadi kito ieshkot, velnias zino kur rast padoru. Nieko gero ish tu vaikinu, bet blogai ir be ju…Šypsena

paieskokit dar paieskokit. Zinokit, kad geriausi bicai yra kunigeliai ar siaip klupciukaiŠypsena Bet dar tikrai yra keletas egzemplioriu Lietuveleje kaip tu sakai normaliu ir padoriu Šypsena

Ingina, galiu paguosti arba nuliudinti tik tuo kad ir jie musu nesupranta. Turbut dar daugiau nei mesMirkt

TaipTaipTaipTaipTaipTaipTaip

eik jau eik…jau iš pasirinkimo aišku,kad kažkas…su psichika ne tai pas juos… Nu nežinau,nesuprantu aš katalikų kunigų… nea Liežuvis

mes ir patys saves nesupprantam Aš nekaltas, bet taip gyventi idomiau Liežuvis
irneisisvaizduokit, kad jauMoterys tokios suprantamosPiktasPiktas