...eik tu nachui...

eik tu nachui

Kaip manote, kokia šio išsireiškimo t.y. pasiuntimo reikšmė? Juk nevisada ji būna piktybinė, juk kartais pasakai eik tu nx ir iš mandagumo - pvz. eik tu nx kaip gražuCha cha eik tu nx yra vienas gražiausių šiandieninių išsireiškimų… eik tu nx koks jis gražusCha cha

pritariu ir eik tu nxCha chaTaipGerai

eik tu nachuiAlusLabas

tik po tavesTaipAlus

visi eikit velniopAlusLabas

Na aš užleisiu jus pirmą kolegaCha chaAlus

Jūs irgi mielas pone eikit nxAlusCha cha

[quote]
Alkoholis rašė:

Na aš užleisiu jus pirmą kolegaCha chaAlus

kas pirmas tas siuncia nx visus kaliegas Cha chaAlus

Cha chana gal aš atsisakysiu, mat nx nesinoriCha chaAlus na bet nieko - pasiųsti nx tai dar nereiškia rodyti nepagarbą ar turėti norą, kad tas žmogus ten tikrai nueitų - tai juk tiesiog etiketo dalis - eik tu nxCha cha

tai tada ir "blt loche as tau akis isbadysiu ir snuki sudarkysiu kad liks tik beformis mesos gabalas" fgalima traktuoti kaip puiku posaki . Pvz: blt koks jis grazus , tiesiog noris locui akis isbadyt ir snuki sudarkyt kad liktu tik beformis mesos gabalas

Na manyčiau, kad sekančios kartos galbūt pradės traktuoti tai kaip paprastą išsireiškimą be jokios grėsmės kitų sveikataiCha cha, tačiau kaip man ir tau tai atrodo gana neįprasta, taip ir senoliams kol kas sunku būtų suprasti kaip galima naudoti "eik tu nx" kaip paprastą ištiktukąCha cha

senoliai turbut keliais dantimis perdaug turi (juokauju aisku)

da pasli vy vsie nx Cha chaAlus

Na čia žinoma kaip kurie - tarkim vieni senoliai yra kultūringi per daug ir jiems tai neaišku, bet tarkim tie kur gatvėse prie konteinerių karaliauja, tai jie išvis be dantų arba su keliais, bet ir tais supuvusiais…

pasol y ti nxCha chaAlus

slushaju nacialnikIgnoruojuCha cha da pasol ty …

slushaj slushajCha cha sam pasolLabas

charaso bl ja pasol nu rytoj grisiu ir tagda ty poidios nx
Cha chaTaipKietas bla bla bla bbd

nu vot kakda ty vyrnioshsia takda i pasmatrymCha cha aj blt baigiam rusuoti - kalbėkime LietuviškaiGeraiCha chaAlus