Ei!Noreciau skubiu atsakymu-kaip papuosti namus?

Ei!Noreciau skubiu atsakymu-kaip papuosti namus?

narute rašė:

…parduotuvytes suvenyru, kuriu tiek atidaryta Vilniuj, kad galeciau dienas naktis praleisti ten, nes ten tiek graziu daiktu (materializmo apraishkos). o gal fetišizmo ?Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha
vat ten yra visokiu smulkmenu Šypsena o apie ką aš…Cha chaCha chaCha cha

2DrakalasGerai

Taip taip ir aš puikiai pamenu kai darydavau tokias girlendas ir tiek džiaugsmo bei laimės tame matydavau ŠypsenaLiūdna net susigraudinau - nuostalgija…ech…

Jeigu jau savos kurybos-imi dirbtinio sniegelio balioneli ir piesi ant langu ka tik nori!

2 suknele Gėlės

Kaip pigiai ir savo darbu papuošti namus
instrukcija pradedančiajam

1. paimti vieną storą spalvotą žurnalą (cosmo kaip tik puikiai tiks, o panelės reikės praktiškai metų komplekto)

2. sukarpyti lapus 1 cm pločio ir 12-15 cm ilgio juostelėmis

3. paimti vieną juostelę, sulenkti žiedu, galus patepti klijais, suspausti, palaukti kol sudžius

4. paimti sekančią juostelę, pranerti per padarytą žiedelį, sulenkti, galus patepti klijais, suspausti, palaukti kol sudžius

5. ankstesnį punktą kartoti tol, kol baigsis visos prikarpytos juostelės, ir, jūsų nuostabai, turėsite ilgių ilgiausią spalvotą savo darbo girliandą

6. gautą girliandą kabinti palubėje - ant lempų, spintų, karnizų ir kitokių išsikišusių daiktų

7. vėliau namuose nedeginti žvakučių ir nenaudoti fejerverkų

Ei, cia Forumas 30+.Tai va, jus vyresnes ir daugiau turit patirties.Gerai O ash dar tik paaugle.Noreciau jusu patarimu, kaip papuoshti namus shventems.DovanaBeje, o kaip jus pacios esat pasipuoshusios?Aš nekaltas

DDDDDDDDDDDDDDDDDDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuggggggggggiii
iiiiiiiaaaaaaaaaaau ssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuddddddddddooooooooooBaisuNeNe jokauju atleisk jai izeidziauDovanaDovanaDovana

Tik jokiu budu nekabink nevirtu kiausiniu virs sveciu galvu Nekaltas,virtu gal irgi nekabinkNekaltas

Nu labai skubus atsakymas… Nekaltas