ei!!!! KODEL MAN pries valentino diena allways depresuchos?

ei!!! KODEL MAN pries valentino diena allways depresuchos?

tai waŠypsena esme tokia: esu labai liksma ir faina mergeete ( na bent sikart nesikuklinsiu…Nekaltas) bet tai kazkodel priesvalentininis laikotarpis mane waro i nevilty…( kaip supratot zujkiai vaikinuko neturiuMirkt) ar jum wat taip buna liudna liudna ir apkritai wisi aplink atrodo tokie susiporave tokie NEvienisi ir toks jausmas lyg buciau pasiklydus minioje… hmmmm kazkaip sudetingai as cia issireiskiauLaimingas ai tiek tos… esme tokia: atsiliepkit wisi vienishiai kad man neatrodytu jog esu tokia vieninteleTaip

p.s. visgi manyje teka lietuviskas kraujas… Nekaltas dziaugiuosi kai kitam blogai…Liežuvis

Tikrai ne viena tokia esi Mirkt kol buwau mokyklinuke ir nebuwa vaikino - tai mes draugalkos susibegdavom ir lekdavom selti i koki klubeli Šypsena po to susiradau vaikina…nueini i filma, po to arbatkos Baisu VISA VALENTENKE vadinasi…ex… o dabar vel sedziu viena ir kazkaip norisi nors to filmo Laimingas

nieko cia keisto.tau kaip ir visiems po viena esantiems liudna- naturalu Liūdnas ypav kai aplink kaip pati sakai visi susiporave

As irgi vienisasŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia Nu niaugi man dabar nusizudyti??? Gyvenimas eina toliau!!! Bus dar su kuo atsvest ta Sv. Valentino diena!!! Ar ne taip??? Jei ka galesim kartu!!! Flirtas

Na ne, as visiskai nejauciu jokios depresijos, nors ir esu vienas Laimingas
Juk ne ta diena svarbiausia Šypsena Paskutiniu metu ji apskritai tapo labai jau komercine, auksciau galva Cha cha

Ei,
tu nesi viena tokia.
Daug vaikinų ir merginų
ilgai neranda antrosios pusės.
Argi verta labai skubėti -
juk galima skaudžiai nusivilti.
Svarbu neprarasti optimizmo, būti
savimi ir pasistengti pakeisti situaciją.
(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)
Tūsas

u tiu tiu mafoFlirtas tu tik ziurek nepriskalbek nes as rimtai galiu tau ant kaklo uzsikart…Juokiasi

o siaip dabar sprendziu rimta dilema…Juokiasi gal planuoti ir ankstoka… bet siaip man per valentinke niekur eit nesinori… tai wa Juokiasi ar pirkt 10 plytu sokolado ar pora kg ledu???Laimingas

beje dekui visiems!!! kadangi siaip labai plepi esu tai jauciu pamilsiu as ta banga…Laimingas is tiesu palengvejoTaip

Cia ne bedaNeateis laikas bus ir Valentinas,ir valentinuku visas tuntasCha cha

geriau ledu- lengviau virskina Šypsena

O kaip su kalorijom Cha cha Panasu, kad vienai daugoka Šypsena

oiiii patikek manim idomu ar nebus per mazai…Nekaltas dievinu as tuos ledus ir sokoladus… ech… beje, zujkiau ne tau MANO kalorijas skaiciuot!!!

VISI POOOOOOOOOROM POOOOOOOROM POOOOOOOOOROM…
POOOOOOOOOOOOROM… AS BE POOOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSS !!!
Žvaigždė

hehe koke depresuxa ? Šypsena hehe isheini i miesta o teeeeeeen kalnas draugu … Cha chaCha chaCha chaCha cha ir viskas Cha cha Kietas

ja ja BUTENT DRAUGU o ne princas su roziu puokste…Niam niam bet cia jau per daug issivajojau…Juokiasi

o jei ta diena nesinori po kalnus vaiksciot? Cha chaCha chaCha cha

tai sedek namie ir ziurek per telika "national geographics" gal parodys dykuma Cha chaCha chaCha cha Kietas Liežuvis

Šypsena oi prasom nepykt, neskaiciuosiu Šypsena As tik pamaniau gal pasidalintum Mirkt