ei!!! KODEL MAN pries valentino diena allways depresuchos?
tai wa esme tokia: esu labai liksma ir faina mergeete ( na bent sikart nesikuklinsiu…
) bet tai kazkodel priesvalentininis laikotarpis mane waro i nevilty…( kaip supratot zujkiai vaikinuko neturiu
) ar jum wat taip buna liudna liudna ir apkritai wisi aplink atrodo tokie susiporave tokie NEvienisi ir toks jausmas lyg buciau pasiklydus minioje… hmmmm kazkaip sudetingai as cia issireiskiau
ai tiek tos… esme tokia: atsiliepkit wisi vienishiai kad man neatrodytu jog esu tokia vienintele
p.s. visgi manyje teka lietuviskas kraujas… dziaugiuosi kai kitam blogai…
Tikrai ne viena tokia esi kol buwau mokyklinuke ir nebuwa vaikino - tai mes draugalkos susibegdavom ir lekdavom selti i koki klubeli
po to susiradau vaikina…nueini i filma, po to arbatkos
VISA VALENTENKE vadinasi…ex… o dabar vel sedziu viena ir kazkaip norisi nors to filmo
nieko cia keisto.tau kaip ir visiems po viena esantiems liudna- naturalu ypav kai aplink kaip pati sakai visi susiporave
As irgi vienisas Nu niaugi man dabar nusizudyti??? Gyvenimas eina toliau!!! Bus dar su kuo atsvest ta Sv. Valentino diena!!! Ar ne taip??? Jei ka galesim kartu!!!
Na ne, as visiskai nejauciu jokios depresijos, nors ir esu vienas
Juk ne ta diena svarbiausia Paskutiniu metu ji apskritai tapo labai jau komercine, auksciau galva
Ei,
tu nesi viena tokia.
Daug vaikinų ir merginų
ilgai neranda antrosios pusės.
Argi verta labai skubėti -
juk galima skaudžiai nusivilti.
Svarbu neprarasti optimizmo, būti
savimi ir pasistengti pakeisti situaciją.
(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)
u tiu tiu mafo tu tik ziurek nepriskalbek nes as rimtai galiu tau ant kaklo uzsikart…
o siaip dabar sprendziu rimta dilema… gal planuoti ir ankstoka… bet siaip man per valentinke niekur eit nesinori… tai wa
ar pirkt 10 plytu sokolado ar pora kg ledu???
beje dekui visiems!!! kadangi siaip labai plepi esu tai jauciu pamilsiu as ta banga… is tiesu palengvejo
Cia ne bedaateis laikas bus ir Valentinas,ir valentinuku visas tuntas
geriau ledu- lengviau virskina
O kaip su kalorijom Panasu, kad vienai daugoka
oiiii patikek manim idomu ar nebus per mazai… dievinu as tuos ledus ir sokoladus… ech… beje, zujkiau ne tau MANO kalorijas skaiciuot!!!
VISI POOOOOOOOOROM POOOOOOOROM POOOOOOOOOROM…
POOOOOOOOOOOOROM… AS BE POOOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSS
hehe koke depresuxa ? hehe isheini i miesta o teeeeeeen kalnas draugu …
ir viskas
ja ja BUTENT DRAUGU o ne princas su roziu puokste… bet cia jau per daug issivajojau…
o jei ta diena nesinori po kalnus vaiksciot?
tai sedek namie ir ziurek per telika "national geographics" gal parodys dykuma
oi prasom nepykt, neskaiciuosiu
As tik pamaniau gal pasidalintum