eglučių beieškant..

eglučių beieškant…

lapkričio vidurys o jau visur Kalėdiniai niekučiai…ankstyvi šiemet visi Nekaltaska dalyviai puošit egles ar ne šiemet?

kur burai apsikirpt?

o yra tau skirtumas ar ne?

trevetas yra Taip jei visi puoš reiks ir man Cha cha

man nx nesvente cia

Nauji Metai Gerai Girtas

ant eglutes neuzdirbi ar ant zaisliuku? Cha cha Juokiasi

nu o tai kaip kaledos be eglutes? Nekaltas

MrCyBoRg sestadieni ~12val nestovejai salia Ruklos kartais? Klasta

kaledos kaip ir dauguma kitu svenciu pasidare masinio pirkimo psichoze, gal mazi vaikai ir laukia kaledu, bet man ju gali ir nebut. darbu pries kaledas dafiga, apsiryji kaip visada ir Blogai

Trulikai, kur Lietuvos patriotai žiūri? Kodėl taip apsileidot?delfi.lt/news/daily/crime/sostineje-kilo-turku-ir-vilnieciu -mustynes.d?id=38580777

nesivelciau i tokius konfliktus, uztenka.

emp > nestovejau… sestadieni namie paxma gaudziau Šypsena

naujieji metai Gerai sodyba su draugais Gerai

trulikui geriausia namie sedet ziurkike apsikabinus ir ziuret i adolfo portreta. sventes ne sventes, nes visi svencia ir perka Cha cha

kaip bebutu keista, jei net ir portugalus mustu turgai, dasideciau prie portugalu Cha cha perpysti koki turkeli

tai portugalai ir muse turkus Mirkt

Manau visiems aisku kas butu buve tiems turkams Kaune ir kiek ju butu rade Aleksote su tais nudirtais shunimis. Kadangi portugalai - daugumoj benglai ar EMO, tai jie pamate krauja jau rauda, tai kaniu jasno, kad pasishiko Blogai Kiekybine persvara! Kur tai matyta! Blogai Blogai Blogai

devyni turkai vilniuje turejo kekybine persvara, cia tikrai geras fyntas. vilnius visada pasizymejo kaip vieningas miestas Cha cha lryto fanas maike nr8 tai puikiai iliustruoja.