eevairoos
Sugalvojo karalius surasti savo dukrai princesei vyra.Kandidatai trys-lietuvis,rusas ir amerikietis.Salygos tokios:jei nori vest jo dukra turi pervaziuoti sudu kruva. Amerikietis atvaziavo su mersu,vaziazo,bet paskendo. Rusas su naujausiu dzipu vaziuoja ir iklimsta.Abu nesupranta kas daros-masinos naujausios,o suso paskesta. Lietuvis zapuka atsivezes vaziuoja ir be kliuciu pervaziuoja.Karalius nesupranta: -Kaip tai?Su zapuku vaziavai ir nieko?kaip nepaskendai? -Suprantat,-sako lietuvis.-***** sude neskesta. Skaito Jelcinas pranesima: -Ja star, ja ocen star, ja super star… Mirties patale senukas pazadejo zmonai, kad, patekes i dangu, prisisapnuos jai ir papasakos, kaip ten ir kas, po kieklaiko. Ir akurat, kelios dienos po laidotuviu sapnuoja jinai velioni ir kalbasi su juo. - Mielasis, kaip malonu tave girdeti. Sakyk, kaip ten? - Faina, nu… - Kokia dienotvarke? - Nu ka, keliames anksti ir krushames. - Krushates? O tai ka paskui? - Paskui pusryciaujam. - Tai dar pries pusrycius? O kas pusryciams? - Pusryciams tai salotos. - Na, o kas paskui? - Krushames. - Vel? O paskui? - Paskui jau pietus. - Iki pat pietu? O siaip, ka jus ten valgote? - Na, salotas, kartais kokias darzoves. - O, tai liuks, kaip sveika. O paskui? - Krushames iki vakaro. Tuomet ir vel salotos. - Kaip, ir vel? Na ir dangus, atleisk viespatie, jus ten nieko neveikiat, tik uzkandziaujate ir krushates. - O kas tau sake, mieloji, kad as danguje? As dabar Australijoje triusis. Kalbasi du sunu seimininkai: -Isivaizduok, parbeges is lauko mano suo paskambina, kad ileisciau! -Tikrai? O mano neskambina. -Tai tavo suo kvailas. -Ne, jis savo raktus turi!
ką reiškia “eevairoos”?
pasitelk fantazija
naujalietuvių kalbos nemoku
na tai tada vertimas: eevairoos tai ivairus
niu ce taj geras:]] australijos triusis D ~*~*~*
*~*~*~
Trečias geriausias;D~
mano suo ir raktus turi
paskutinis geriausias
neipatingai juokinga
pirmas ir apskutinis girdeti bet seip
Visaj nieko
nieka nieka
Pirmi du senoki jau ir zinomi, o paskutinio pabaiga lengvai nuspejama.
geras
Antras geras Bet anie du tai seni jau labai…