eevairoos

eevairoos

Sugalvojo karalius surasti savo dukrai princesei vyra.Kandidatai trys-lietuvis,rusas ir amerikietis.Salygos tokios:jei nori vest jo dukra turi pervaziuoti sudu kruva. Amerikietis atvaziavo su mersu,vaziazo,bet paskendo. Rusas su naujausiu dzipu vaziuoja ir iklimsta.Abu nesupranta kas daros-masinos naujausios,o suso paskesta. Lietuvis zapuka atsivezes vaziuoja ir be kliuciu pervaziuoja.Karalius nesupranta: -Kaip tai?Su zapuku vaziavai ir nieko?kaip nepaskendai? -Suprantat,-sako lietuvis.-***** sude neskesta. Skaito Jelcinas pranesima: -Ja star, ja ocen star, ja super star… Mirties patale senukas pazadejo zmonai, kad, patekes i dangu, prisisapnuos jai ir papasakos, kaip ten ir kas, po kieklaiko. Ir akurat, kelios dienos po laidotuviu sapnuoja jinai velioni ir kalbasi su juo. - Mielasis, kaip malonu tave girdeti. Sakyk, kaip ten? - Faina, nu… - Kokia dienotvarke? - Nu ka, keliames anksti ir krushames. - Krushates? O tai ka paskui? - Paskui pusryciaujam. - Tai dar pries pusrycius? O kas pusryciams? - Pusryciams tai salotos. - Na, o kas paskui? - Krushames. - Vel? O paskui? - Paskui jau pietus. - Iki pat pietu? O siaip, ka jus ten valgote? - Na, salotas, kartais kokias darzoves. - O, tai liuks, kaip sveika. O paskui? - Krushames iki vakaro. Tuomet ir vel salotos. - Kaip, ir vel? Na ir dangus, atleisk viespatie, jus ten nieko neveikiat, tik uzkandziaujate ir krushates. - O kas tau sake, mieloji, kad as danguje? As dabar Australijoje triusis. Kalbasi du sunu seimininkai: -Isivaizduok, parbeges is lauko mano suo paskambina, kad ileisciau! -Tikrai? O mano neskambina. -Tai tavo suo kvailas. -Ne, jis savo raktus turi! Juokiasi Juokiasi Juokiasi

ką reiškia “eevairoos”?

pasitelk fantazija Liežuvis

naujalietuvių kalbos nemoku

na tai tada vertimas: Juokiasieevairoos tai ivairus Juokiasi

niu ce taj geras:]] australijos triusis Cha chaD ~*~*~* Gėlė Žvaigždė Gėlė*~*~*~

Cha cha

Trečias geriausias;D~

mano suo ir raktus turi Cha cha

paskutinis geriausias Laimingas

neipatingai juokinga Nekaltas

pirmas ir apskutinis girdeti bet seip Gerai Girtas

Visaj nieko Flirtas

Cha cha

nieka nieka Cha cha

Pirmi du senoki jau ir zinomi, o paskutinio pabaiga lengvai nuspejama.

geras Juokiasi

Cha cha

Antras geras Gerai Bet anie du tai seni jau labai…