EEE PC 701 mod'as

EEE PC 701 mod’as

Įdėtas kol kas tik Bluetooth 2.0 + EDR, į kitą USB dėsiu Corsair Voyager 16GB raktą, kurį jau rytoj gausiu Mirkt----------------------------------------- Jei ką tai čia mano darbelis, o ne ko nors tai kito, kad nekalbėtu kas kad čia kažką kažkur kopijuoju iš interneto nuotraukas ir giriuosi. Visas darbo aprašymas - kreativas.blogas.lt/389429/eee-pc-701-modifikacija-baigta. html

Kam ta tuscia vieta originaliai buvo skirta?

sumaniai padaryta Gerai jau beveik pilnavertis nesiojamas (ne pernesamas) kompas gaunasi

jėga, gerai padirbėjai Laimingas

Tik man idomu, is kur tu gausi 16GB usb rakta. Tokiu nebuna

Pentium100 - kai tik išleido ten būdavo tuščias Mini PCI-E slot’as, bet po to Asus iš vis jį pašalino. Ten tiesiog likę kontaktai tik pačio lizdo nėra. Kompiuteryje yra jų du iš kurių ir galima pasidaryti 2x USB jungtis neužimant išorinių. Į vieną Mini PCI-E kišamas WiFi card, o kitas gaunasi kaip ir laisvas. ja2ble - dar geriau, kartais pasidomėk šio amžiaus technologijomis ir naujienomis. Jei ką yra ir 32GB flash’as, toks pat kaip kaip mano Corsair Voyager - corsair.com/products/voyager.aspx Tik jų kainos šiuo metu nemažos, nes tai greičiausi USB flash’ai rinkoje. Read speed - 33mb/s Write - 7.7mb/s.

ja2ble… jau 32 yra prakyboj Nekaltasbisky atsilikes Cha cha

Cre4tive ir DIEVAS >> tai jus atsilike, patys pirma pasidomekit, kas yra usb atmintine ir kas yra usb raktas pries svaigdami apie naujoves. Kad atmintines tokio dydzio yra, tai manes nekiek nenustebinot, technikos naujienomis domiuosi, bet kad tokio dydzio raktas butu, tai cia utopija

Nu nežinau jei taip prie žodžių kabinies ir nepagauni apie ką kalba eina ir būtinai reikia išsiplėsti, paaiškint kaip tu ką supranti.

Patriot Xporter XT Liežuvis

Zinai, nereikia klaidint zmoniu. Jei yra tiksli savoka, tai ir vartokim ja. Atmintine ir raktas, nors ir atrodo vienodai, bet paskirtis ju visiskai skirtinga

ja2ble, tai vartok lietuviškus žodžius, o ne kažkokia “atmintinė”. Lietuviška sąvoka tokiam dalykui yra atmintukas Šypsena

Gal gana offtopic? Šypsena

kazka VLKK buvo pasiulymas vadinti “kistukine atmintine” Juokiasi o dabar ne OT. Labai Gerai darbas! Mazas, portabilus ir jau pakankamai galingas.

Dėkui. Į ateitį žadu touchscreen įsidėti, tik dabar lėšų trūkumas, kai tik turėsiu iš kart pradėsiu darbus Liežuvis

kiek kainuoja touchscreen?

žiūrint kokio nori, pigesnis variantas yra be hub’o, bet tai be hub’o pajungsi vietoj Webcam jungties ir jau webcam’as neveveiks, tokio kaina 39$. Bet aš noriu su hub’u, pajungus vietoj webcam, pasijungia į touchscreen, webcam ir dar lieka du USB lizdai, tokio kaina jau 75$ + atvežimas 25$

Malačius Gerai

allberto, o ties kuria vieta jis tampa galingesnis ikisus papildomai 16gb fleske ir BT? Cha cha celeronas pradeda greiciau veikt? O gal integruota grafika patampa spartesne? Ne, tikriausiai interneto rysys padideja kazkiek kartu ir wireless pagauna is belekokio atstumo Cha cha Galia ir isplestas funkcionalumas neturi nieko bendro Juokiasi