echh apie vagis…
tai va man ir teko malonumas atejus i masina pamatyt prasukta spynele… pzdts kazkoks pacukas ilindo per pora minuciu prasuko spynele kazkas uzstrigo ir galutinai prasukt neisejo… js ramiai iseina o as po to dar visa diena tvarkau masina…
dabar toks klausimas cia veiksmas vyko golfe tai ar kai prasukineja spynele ja galutinai sugadina ar ne? nes kaip as suprantu jie nesugebejo jos prasukt… nes kazkas kai sutrupejo ilindo ir i vidu pacio uzrakto ir aplink ji todel jis niekur ir nepasidave…
nu tai viskas tai spynelei, jau is jos nieko gero!
Keisti spyna tau belieka
nu jau nieko gero ish tos spineles, teks keist
pajung prie signalkes centinio uzrakto, ir atjung nuo sulauzitos spineles trauke. O su ta prasukta spinele ne gadink sau nervu
ot tie vagis !!
Nenusimink kai kas iš ryto visai mašinos neberanda
Yepp, vis ne langa nauja deti…
nu man cia prie KTU statybos aikstelej viskas ivyko per koki pusvalandi…
del centrinio ir spyneliu atjungimo galvojau bet baisu kad kada atejes nerasiu lango (cia geriausiu atveju)
pavojynga ten palikinet mashina
draugelis atsijunge spynele, kuria ir su by.biu atsiprasant galejai atidaryti… tik dabar klausimas ar niekas lango neisdaus???
Jei bijot kad isdaus langa tai gal isvis duru nerakint
man tai rudeni dar uz Ktu elektronikos fako aikstelej, ten pries mikrotesta irgi suko golfo spynele keleivio puses, tai neisejo, irgi kazkas nuluzes buvo, beto rankena buvo nuluzus, tai vistiek nebutu atidare
Taip einu link masinos girdziu kaukia, lyg ir manoji. Ziuriu kazkoks bahuriukas i 2 tamsu golfa isoko taip iskart ir nuvaziavo 2, tai jauciu dabar kaip pagalvoju tie patys ir suko
nes jau labai ten arti manes stovejo
kitam grupiokui toj pacioj aiksteles maga iseme
man tai absoliuciai nieko neeme… grynai norejo visa golfa kur i srota priduot (nu magas aisku ziauriai senas gamyklinis kur tik radija yra
)
NX tokiems tik rankas issukt
[quote] Ecka rase: NX tokiems tik rankas issukt
[/quote]
O rimtai kas susimaste kaip spipriai dauzytu ilgapirsciu galvas ivykio vietoj? Ble, jauciu kai pamatai kad is tavo masinos lango kieno nors kojos kaba tai atrodo ciuju uzmuzciau nax…
Gal kam pasiseke vagi priciupt?
girdejau kad ten daznai masinas apvagia… man paciam ten beveik visada paskaitos vyksta… nu bet as kaip kazkas sake turiu savo Golfui centrini pasijunges ir atjunges spyneles…
tai dabar reik bijot kad lango neispistu…
Beje toj pacioj aikstelej sedejom masinoj ir priejo senis…
sako jus cia ilgai sedit?
nu sakom ne…
jis: man katik is cia masina nuvare 96 metu…
dar pasirodo jis destytojas…
zjb varkes vyksta jo?
[quote]jurkasun rašė:
- Gal kam pasiseke vagi priciupt?
[/quote]
Nu man nepavyko to vagišiaus pagaut įvykio vietoj… aš jį pabaidžiau nuo kitos mašinos paklausęs "ką čia veiki?" tai man suskis šoną apibraižė… o va šiandie sužinojau, kad jį pagavo vairuojant vogtą karietą… bet abejoju ar suskis pasikeis…
Man ten maga isnese! Mazdaug pries metus laiko!