e91
Na ką, savaitėlę pasivažinėta su e91 turingu 2.0 130 KW prieš-LCI. Superinis automobiliukas, eilinįkart sau pasakiau, kad e90 tikrai geriau už e60 (išskyrus dydį, vietą salone). Visa kita pas e90 “daugiau”. Važiuoklė sąžiningai sportiškesnė, standesnė, nesvyruoja. Garso izoliacija ta pati. Sėdyniu ergonomika geresnė, 2.0 variklio per akis, trūkumo nejaučiau. Automatas dirba kažkaip paprasčiau, aiškiau. algoritmas kitas nei e60LCI. Užvakar iš Klaipėdos grįžinėjom su Jaguaru S-Type. Nuo Kauniuko pavadeliojau - tai Pusė elektronikos neveikia, guoliai ūžia, po vėzes tampo. Foto belekokia pirma pasitaikiusi iš interneto.
Pervertinta troike
viskas gerai, tik kaina dviguba ir tokia senovine konctrukcija dvelkia
Kazkaip skaitau aurio posta ir nesutinku del garso izoliacijos vazineta tiek su tuo tiek su tuo tai ka as galiu pasakyt kad tiek garso izoliacija tiek duobiu surinkimu e60 visa galva auksciau uz e90
bura> kaip ten del dpf spaudimu 0.2bar ant laisvu 0.5bar 3k rpm stovint? ar jau remontuot kanors?
Nepastebėjau to. Myniau iki 180 KM/H Vilnius - Klaipėda. Diskomforto nebuvo. Gal jei viena iškart po kito palyginčiau e60/90, gal kažką pastebėčiau. Konkrečiu atveju - ne. E90 standesnis, bet man tas tinka. E60 nei standus, nei komfortabilus.
Nu velnias zino, e60 lci 530d su em pokietu ir r19 ratais tikrai maloniau judejo nei analogas troike, tiesa ten e90 330i irgi r19 irgi em pokietas, tai ir krato labiau ir skaudziau duobes rinko o ir triuksmo salone daugiau pas treciuka. Kas del paneles tai taip troikei dizainas man grazesnis, bet vietos nefontanai
Belekaip geriau ziurisi uz e90sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/299683_10151208499069249_2 34534038_n.jpg
nu tai lyginam… vistiek mano suvokimu tai audi geresne morda
MrC net nesigincysiu, nes su tavim diskusija tokia pat beviltiska kaip su dr002 nes per kelias dienas tapai toks audistas kaip truliks toytoyjistas
nu man irgi audele naujoviskiau atrodo… bet kad pas audele nera varikliu normaliu… o siaip man troike irgi daug sportiskesne, taciau man to sportiskumo visiskai nereikia, tad labiau patiko e60. o dar labiau e65
o jei dar pas audinę ir variklis geresnis būtų…
MrC tai dosi zmonkos nr
Mjo, važiavimas - skonio reikalas. Asmeniškai man - trečiukas žymiai smagesnis, daugiau malonumo teikiantis. Bet čia skonio reikalas.
alio, tralistai, atsiliepkit! Reik pagalbos
Manja esme, kad vaizdas yra vaizdas… ir audi naudai cia nereik but net audistu
Manja cia siap… bendram vaizdui… jau buvau dejes sitas foto… bet dar akrta bmwblog.ro/wp-content/uploads/2010/12/Audi-A6-C7-BMW-5er-F1 0-Bildvergleich-Front.jpgbmwblog.ro/wp-content/uploads/2010/12/Audi-A6-C7-BMW-5er-F1 0-Bildvergleich-Heck.jpg
MrC skonio reikalas siaip man aubo nepatinka ir tiek
As kryzium gulsiu bet audi nevairuosiu, bet tai nereiskia kad einu saukiu kad *****, nepatinka tai as i jos foto net ir neziuriu ir nesigilinu
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/BMW_535d_M-Spo rtpak et_%28F10%29_%E2%80%93_Frontansicht,_12._M%C3%A4rz_2011,_D%C3%BCsseldo rf.jpg