e60

e60

auto.plius.lt/skelbimai/bmw-530-3-0-l-sedanas-2497825.htmlgirdėjot gal apie šitą ką nors? iš trijų dalių? anglas?

negrazu

klausk nemuskitpetro ar kaip jo dabar nickas,jis gi is to krasto…siaip kaina maza,todel musiet preke lietuviska bus.

pakojis ne mtech,tai arba krautas,arba anglas

šiaip jaučiu jis visas bus dažytas Lietuvoje, tik klausimas priežastis to dažymo Cha cha

sedynes kokios paprastos, net keista

o ne plevele cia? restailingo

ne anglas,bet perpustas is melynos,8 savininkai. italas,2003,m paketas krautas,koza krauta

kipsasw®™ su kur info? autoweek? Cha cha

Iskur tiek info? Nekaltas Apakęs

soprano> WBANC71040B626110

na man tas VIN nieko nesako Katė

tiesa atrodo gut Gerai Cha chayoutu.be/WPdyZf6C0cU Apkabinimasedit:man vin sako Taip ziurek geriau is uzsienio,stebuklu nerasi,bet bent jau zinosi kas ir kaip.

galima sakyti masina kekse

nu visi 8 pirko ir is karto keite tepalus, filtrus, dirzus, antifrizus, freonus, st. skyscius ir tt, plove,vale,poliravo,juk del saves, tai galima sakyti ledine masina Gerai

super atrodo, tik vairas rauplėtas ir porankio kampas atsilupęs Pavargęs

is de uz tiek parsivarysi melyna, ar pilka, be m packo, bet tvarkinga… nu nezinau, aisku tvarkinga masina zjbs, bet kai ji eiline gatvej, tai irgi menkas prikolas, o tvarkyt visas reikia…

o siaip nenervuokit su tais bmw, jie man negamina masinu Blogai o galetu pereit prie 7vieciu minivenu fwd Valio

rafi-o man siuo metu jau tvarkinga pilke ekonomke svarbiau, amzius daro savo Nežinau